Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Én is tartok tőle nem jól értelmezem a feladatokat, bár ez az 1 hónapom amikor tüszőrepedéskor tojcsis picit véres nyákom volt, rá 6 napra (remélem beágyazódásos)vércsepp volt mikor megtöröltem a WCpapíron. 2nap van a nemvártig, majd meglátjuk.
1 éve várunk a babára, azóta most a legbíztatóbb a helyzet.
Kivel mi újság?
83
van görbétek? nekem nem vmi szép..
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A torna legelején elakadtam. A kérdésem butának fog tűnni, de tényleg nem emlékszem: mi az a sasszé? Olyankor pontosan hogyan kell lépni? Köszi a választ! :)
Kedves kérdező, megkaptam a prividet, én is írtam, van egy pár kérdésem, légyszíves ha tudsz, válaszolj rá. 33 napos ciklusos.
Itt is megkérdezem, hátha tud rá valaki válaszolni:I. kötetből mind a 18 gyakorlatot kell csinálni, A, B, C,vagy D sorzatból melyiket kell végezni, vagy mindegyiket, második kötetnél is ez a kérdésem. Nagyon szépen köszönöm, ha válaszol rá valaki, nagyon tanácstalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!