Van egy ötletem. Velem tart valaki?
Nekem volt a nyakammal gond, remdbe jött. Azóta volt ovufájdalmam, vasárnap, olyan mint amikor clostit szedtem(8hónapja). Szombat este együtt voltunk a férjemmel, ez most Isten kezében van már. Remélem megszán 1 év után:)).
Amúgy anyósom megjegyezte hogy fogytam. Pedig csak az változott az életemben, hogy tornázok 2-3naponta.
Drukkolok mindenkinek, ha ez most összejönne mindenkinek az tuti lenne. Megírhatnánk kivel mi történik a terhesség alatt.
83
Ma 20.cn is tornáztam, mikor utána elmentem wc-re kevés halványrózsaszín folyás volt a betéten. Ilyenem sem volt még, mint ahogy 6 napja a tojcsis folyás sem volt ismerős eddig. Nem értem a hétvégi petefészekfájdalmat sem. Lehet tényleg kibírták a kiskatonák 4 napig és most ágyazódik be a drága pici babám?
De jó lenne!
Ki hogy ál?
83
Lányok, én holnap megyek aviva tanfolyamra, érdekel hogy jól csinálom e a gyakorlatokat, van egy pár, amit szerintem tutira nem.. majd megírom, hogy mikert tanácsoltak még..
Még annyi, hogy mostanában nem egy helyről hallom a foreveres termékeket, szedtek ilyesmit? Most megyek egy dokihoz, aki megmondja melyiket szedjem.. érdekel benneteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!