Ki nem várja április végére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???2014. ápr. 15. 11:50
71/197 anonim válasza:
Hát mivel tegnap megjött gondolom baba nincs.
Amúgy képzeljétek megittam az elmúlt 2 órában majd 2 liter vizet,és úgy döntöttem nem tamponozok hanem betettem egy betétet.Azóta SEMMI bajom még a füvet is levágtam és.....na akkor most mi is van?Gyógyszert nem vettem be semmit.Érdekes vagyok én nagyon komolyan :-D
72/197 A kérdező kommentje:
Hát hallod ez tényleg érdekes... :) De örülök,hogy jól vagy.Amúgy én olvastam arról,hogy a tampontól is lehetnek tünetek.Mondjuk én sokáig betétet használtam.Nyár óta használok tampont.Eddig nagyon utáltam,de tök kényelmes :)
2014. ápr. 23. 16:10
73/197 anonim válasza:
Én soha életemben nem használtam betétet.De tényleg soha,csak most amikor műtöttek januárban vettem de nem használtam el mert írtóztam tőle.Most se tudom,hogy jutott eszembe,de bevillant mi van ha valamiért ez nem jó most.Komolyan azt sem tudom mitől jött ez az érzés :-D gondoltam egye fene.Úgyis ma egész nap itthon vagyok.....és láss csodát bakker.Lehet úgy döntött a testem nem akar több tampont.
74/197 anonim válasza:
Én akkor kezdtem használni tampont mikor elöször voltam fiúval,és kegyetlenül meg vagyok vele elégedve:) milyen tünetekről hallottatok? mondjuk hasfájás lehet...
76/197 A kérdező kommentje:
Én meg tampont nem használtam vna,de most már csak azt és éjszakára szoktam betétet.Igen a mellékhatást már belinkelték.Ezt olvastam én is a tájékoztatóban...
2014. ápr. 23. 17:41
77/197 anonim válasza:
78/197 anonim válasza:
Az előbbiről lemaradt. Marietta89 voltam
79/197 A kérdező kommentje:
Fú ez nagyon távoli és kicsi a kép.Nem tod nagyobba feltenni???
2014. ápr. 24. 13:34
80/197 A kérdező kommentje:
De am. én két csíkosnak látom! :) Úgyhogy gratula!Mikorra nem vártad?
2014. ápr. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!