Ki nem várja április végére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???2014. ápr. 15. 11:50
123/197 anonim válasza:
Én 42 éves vagyok, második házasság, férjem 43 éves, előző házasságomból van egy 14 éves fiam. Szeretnénk közös babát, reméljük az idő sem szól bele.
Marietta
124/197 anonim válasza:
Vivien köszönöm korábbi válaszodat, én is remélem hogy baba lesz.
Kedves kérdező csak így tovább, drukkolok nagyon, neked is, és a többieknek is. :) Marietta
125/197 anonim válasza:
Valóban szörnyü. De a férjem mellettem állt. (Ráadásul aznap a kutya sem akart rámnézni,mert ünnepeltek még.
Na de majd jó lesz:)
Mondjuk ha lesz babánk,nagyon szeretném,ha kislány lenne:)
126/197 anonim válasza:
Én kisfiút szeretnék :-D Kata
127/197 anonim válasza:
Én eddig fiút akartam, kb. két héttel ezelőttig, amikor rájöttem, hogy igazából teljesen mindegy, ugyanúgy fogjuk szeretni. :) Linda
128/197 anonim válasza:
Jó persze mindegy,hogy fiú vagy lány az a lényeg hogy MAKK EGÉSZSÉGES LEGYEN!!!
129/197 anonim válasza:
És hogy legyen már végre. :D
130/197 anonim válasza:
Na igen,jó lenne pozitívat tesztelni és a végén lenni mikor már a kezünkben foghatjuk :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!