Ki nem várja április végére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???2014. ápr. 15. 11:50
151/197 A kérdező kommentje:
Gratulálok Zsani!Én is csináltam reggel még 1-et.Valamivel erősebb lett,de még nem olyan mint a kontroll csík :) Mindenkinek kívánom a legjobbakak! :)
2014. ápr. 27. 10:16
152/197 anonim válasza:
153/197 anonim válasza:
A nevem megint lemaradt... Marietta voltam :)
154/197 anonim válasza:
Marietta, elég homályos a kép, de az én első olyan halvány volt, hogy megeffektelve is alig látszott, sőt, szabad szemmel is csak én láttam ha nagyon meresztettem a szemem :) Ilyen távolságban még élőben is negának látszott, fényképen meg pláne..
155/197 anonim válasza:
Köszi szépen a bíztatást.
Egy biztos, több ilyen tesztet nem veszek One step.
Marietta
156/197 A kérdező kommentje:
Marietta!Ha te látod az a lényeg!Nekem is volt,hogy képen semmi,de szabad szemmel látni lehetett!Én napról napra jobban!Én mióta teszteltem a nemvárt napján d.u utána csak másnap reggel.Megmutatom nektek.Eddig nem volt időm feltenni.Azóta nem csináltam. [link]
2014. ápr. 28. 14:14
157/197 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A tied szépen erősödik !
Én meg úgy vagyok az enyémmel, hogy negatívnak könyvelem el, amíg ott nem lesz a csík ahol lennie kell. :)
Úgy csak kellemes csalódás érhet :)
158/197 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)És drukkolok neked!De ne könyveld el negatívnak!Mert nem egy teszten mutatta ugyanazt ugye????
2014. ápr. 28. 15:35
159/197 anonim válasza:
Több teszten is, mindig ugyanott.
Majd megpróbálom másik fajtával.
160/197 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!