Ki nem várja április végére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???2014. ápr. 15. 11:50
81/197 anonim válasza:
82/197 A kérdező kommentje:
A közelin semmit nem látok.Csak 1 csíkot.A másik kettő nagyon távoli de csak a kontrollt látom neg azt mai a max után van az a vonal ami után jönne az ahol a másik csíknak kéne lennie.Most hogy jobban megnéztem.De,ha te látsz egy másik csíkot jó helyen ami színes is akkor jó :) Az a lényeg,hogy te lásd:)
2014. ápr. 24. 14:12
83/197 anonim válasza:
Megjelent a csík mindjárt a mintavétel elejénél, és ha megfordítom a hátlapon is látszik halványan, úgyhogy szerintem nem szellem, és nem is ragasztás, csak rossz helyen van, a kontrollcsíkhoz közelebb kellene lennie, nem a ragasztás alatt.. Így nem merek még örülni :( Marietta
84/197 anonim válasza:
Kettes vagyok. Holnapra nem várom. Ma egész nap nagyon erős hányingerem van, szóval bizakodok. :) Holnap reggel tesztelek, tovább nem bírom húzni.
85/197 A kérdező kommentje:
Marietta holnap reggel újra tesztelj és írd meg a fejleményt!Drukkolok! :)
2014. ápr. 24. 14:16
86/197 A kérdező kommentje:
2-es megy a drukk! :) Holnap írd meg mi volt és töltsd fel a teszted :)
2014. ápr. 24. 14:16
87/197 anonim válasza:
2-es drukkolok neked én is!
Kedves kérdező, hozatok másféle tesztet, remélem még ma megkapom, mert csak ez a fajta van itthon, ebből meg az utóbbi pár teszt mind ilyen volt.Felteszem az eredményt mindenképpen.Marietta
88/197 anonim válasza:
Mindenképpen megírom. :) Én is drukkolok mindenkinek!
Linda (így egyszerűbb talán, mint hogy kettes :D)
89/197 A kérdező kommentje:
Okés Linda :)
2014. ápr. 24. 14:25
90/197 anonim válasza:
Marietta,elővettem a régi pozitiv tesztet (sokat jelent nekem,igy megtartottam),és olyan mint a tiéd.
Én is szurkolok Linda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!