Ki nem várja április végére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???2014. ápr. 15. 11:50
41/197 anonim válasza:
Tudat alatt is simán előjöhetnek a terhességnek vélt tünetek :(
Ha ugyan olyan a menstruációd mint szokott lenni...szerintem nincs baba!
42/197 anonim válasza:
Vivien92!
Ma olvasgatva belefutottam a nevedbe többször :)
Megkérdezhetem, neked már volt vetélésed? Vagy a mostani menstruációdra gondolod, hogy az lehet??
43/197 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! :) neked a nyuszi hozott pozi tesztet!:)Köszi és viszont kívánom neked és családodnak! :) Mikorra nem vártad amúgy? :))) Vigyázz magadra!!!A többieknek is megy a drukk!!!Én már alig várom,hogy teszteljek,csak remélem nem fogok csalódni!Mindenkinek drukkolok!!!
2014. ápr. 21. 19:14
44/197 anonim válasza:
Anianyuja: igen volt sajnos:( de nem gondolom,hogy most is az lenne.
Kedves mindenki,veletek izgulok:)
45/197 anonim válasza:
Óóó sajnálom :( :( Borzasztó lehet(ett)
46/197 anonim válasza:
16.-os vagyok Kata na nekem megjött,nem jött össze sajnos.Most nagyon szomorú vagyok nagyon.
47/197 A kérdező kommentje:
Elhiszem Kata... :( De köv. hónap új remény :) Remélem akkor majd sikerül nektek! :) Én is lehet tesztelek 1-et holnap reggel,de nem tom kimutatja e a nemvárt előtt 2-3 nappal.Mert 28-29 naposak a ciklusaim mostanában...
2014. ápr. 22. 18:17
48/197 anonim válasza:
Nekem kimutatta mind a kettőnél :) de nem vagyunk egyformák!
Ha tesztelnél írj!!!!
49/197 anonim válasza:
Drukkolok kérdező,remélem te sikeresebb leszel mint én.Na de majd következőre hátha..... :-D
50/197 anonim válasza:
Vasárnapra nem vártam, és hétfőn reggel csináltam a tesztet :) most meg már alig bírom kivárni, hogy mehessek orvoshoz, :) nagyondrukkolok neked/nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!