Ki nem várja április végére?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???2014. ápr. 15. 11:50
31/197 anonim válasza:
Szerintem még korai lenne ha a menszi miatt lenne as szúrkád Kettes :)
32/197 anonim válasza:
Kettes!
Húú az még nagyon messze van...de azért persze megy a drukk ;)
Nekem még 5 nap a "nemvártig" minden hónapban lassan mennek el ezek az utolsó napok :S
33/197 A kérdező kommentje:
Kedves 2 es!Hát majd kiderül :) Megy a drukk!Valakinek van valami tünet esetleg?Vagy most másabb mint menszi előtt???Megy a drukk mindenkinek :)Anianyuja mi egyszerre nem várjuk ! :) Mikor tesztelsz?Te érzel már vmit vagy másabb vmi???
2014. ápr. 20. 10:28
34/197 anonim válasza:
Hát semmit :)Bár igaz első kettőnél sem volt "másabb érzés" fiamnál annyi, hogy beágyazódásos barnázásom volt, kb. 20.nap körül.
Mivel 6 hónapja próbálkozunk, így mindenképpen megvárom a menstruáció napját. Bár elég nehéz :D viszont le tud törni nagyon egy negatív teszt :(
És Te mikorra tervezed a tesztet?? Talán másképpen érzed magad?
35/197 A kérdező kommentje:
Hát értelek.Akkor lehet sikerült neked a baba!!! :) Nekem egyik terhességemnél sem volt barnázás meg pecsételés a beágyazódásnál.Nekem 2 napja fáj a mellem,meg fáradékony vagyok.De nekem menszi előtt is szokott egy héttel...Úgyhogy most vagy lesz baba vagy nem...Jelenleg ennyi...Menszi előtti napokban meg görcsölgetni is szoktam.De most annak örülnék,ha ez nem lenne...Én lehet szerda reggel tesztelek egyet vagy nem tudom.Majd elválik.De nagyon nehéz kivárni...Hát remélem összejött!Drukkolok neked is meg mindenkinek!!! :)
2014. ápr. 20. 14:20
36/197 anonim válasza:
Hát csajok, még most sem merem elhinni, szóval mondjátok, hogy ti is látjátok, azt a gyönyörűséges második csíkot :) [link] Mindenkinek legalabb ugyanilyen boldog húsvétot kívánok, mint a miénk lett :))) drukkolok mindenkinek! (28-as voltam)
38/197 anonim válasza:
Képzeljétek csajok,h megjött ahogy irtam is,és továbbra is folyamatosan émelygek és has-szurkám van...
39/197 anonim válasza:
Vivien92 szerintem ez csak a mensi miatt van :-( sajnálom
40/197 anonim válasza:
Valószinü. Bár sohasem tapasztaltam ilyesmit menszi alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!