Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja április végére?

Ki nem várja április végére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!!!Ki mióta próbálkozik?Hányadik baba lenne???
2014. ápr. 15. 11:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/197 A kérdező kommentje:
Szia Marietta!Hát elég furi,hogy másfél napig volt meg,de az is,hogy a tesztnegatív volt.A hőm nekem is annyi szájban reggelente.De amúgy még hónaljban is majdnem 37.Hát tesztelj újból.Majd én is fogok ha a nemvárt napján nem történik semmi.De én már csak legkésőbb hétfőn tesztelek.Az a legbiztosabb.Mert hétvégéik sajna meg is jöhet amit nem szeretnék!
2014. ápr. 23. 10:01
 62/197 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Drukkolok neked, és a többieknek is!

Bízzunk benne, hogy minden úgy alakul, ahogyan szeretnétek, szeretnénk.

2014. ápr. 23. 10:03
 63/197 A kérdező kommentje:
Köszike! :)Nagyon remélem!
2014. ápr. 23. 10:15
 64/197 anonim ***** válasza:
100%
Péntekre- Hétfőre tervezem a tesztelést, ha kibírom addig..
2014. ápr. 23. 13:47
 65/197 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok Kata vagyok.Én nem tudom mi van velem de alig tudok menni.Olyan mintha ki akarna belőlem jönni valami,állandóan pisilnem kell de jönni 2-3 csepp jön és az is fáj.Mi ez?Tegnap jött meg késő délután de most meg alig van valami.Lehet el kell mennem valami dokihoz mert valószínű ez valami felfázás vagy nem tudom mi lesz,de nem jó jel,hogy pont elkezdtük a babaprojektet és rá 2-3 hétre vannak ilyen bajaim.Nagyon rosszul érzem magam.A hasam egyáltalán nem fáj és semmi jele annak,hogy meg kellene lennie rendesen.Ilyenkor elég sok szokott lenni így második nap táján de most....Milyen dokit látogassak majd ezzel meg?Nődokit vagy urológust?Igazából ez a pisilési érzés 2 hete fent áll de ennyire nem volt rossz mint ma.Mi bajom lehet?Annyira félek,hogy valamit összeszedtem most mire eljött az idő arra hogy élesben menjen minden :-(
2014. ápr. 23. 14:05
 66/197 anonim ***** válasza:
Ne aggódj Kata,lehet hogy felfáztál. Sztem nődokihoz menj.
2014. ápr. 23. 14:12
 67/197 anonim ***** válasza:

Tőzegáfonyát szedek és Urzinolt amit a doki mondott hogy egyem ha érzem,hogy valami nem oké.De semmi jele a javulásnak pedig több mint egy hete szedem és eddig mindig segített,az a baj hogy sok bajom van ezzel a felfázás témával és hólyagbajokkal.

Januárban volt aranyér műtétem amikor ugyanis ELFELEJTETTEK megkatéterezni aminek az lett a vége hogy 4 féle antibiotikumot kellett szednem mert hólyaggyulladásom ,fertőzésem és sülyedésem lett.Na nagy nehezen kigyógyultam belőle.Minden jó volt.Erre mikor volt az első próba rá két napra jöttek ezek a jelek amik most nagyon fájdalmasak..Azt hittem még egy héttel ezelőtt is,hogy baba lesz a sok pisi miatt.De ugye tegnap megjött szóval nem miatta lehet.Annyira el vagyok keseredve mert írtó sokat fáztam már fel életem folyamán,voltam már kórházban is darabos vér pisilésével.Mielőtt belekezdtünk a babába semmi bajom nem volt.Végigjártam a dokikat nézzenek meg minden oké e és belekezdhetünk e.Mindenhol jó eredmény lett erre itt van tessék.Én most nem is tudom mihez kezdjek :-(

2014. ápr. 23. 14:20
 68/197 A kérdező kommentje:
Fú szerintem menj orvoshoz ezzel ez nem játék,ha már menni sem tudsz.Nekem is volt olyan,hogy folyton pisilnem kellett és alig jött vmi és ráadásul kellemetlen volt a pisilés és ettől egész este nem aludtam,de másnapra jobb lett.Szerintem ez felfázás.Én is mostanában jobban felfázok.Régen azt sem tudtam mi az.Most egyből megérzem.És a vérzésed is furi.Nem tudom,hogy köze van e ennek az egészhez a műtétedhez.De,ha nem javul a helyzet menj orvoshoz!Vagy nincs otthon vmi gyulladás csökkentőd?Mielőbbi gyógyulást!!!
2014. ápr. 23. 14:30
 69/197 anonim ***** válasza:
100%
A műtét után minden oké lett,igaz sok gyógyszert szedtem de jó lett.Hogy ez most mitől lett nem tudom :-( algoflex van csak itthon.Most sok sok vizet nyomok magamba és sokkal jobb.Tuti felfáztam,de hogy hogy sikerült ezt összehoznom nem értem :-(
2014. ápr. 23. 14:35
 70/197 A kérdező kommentje:
Hát ez az,hogy én s e tudom.Gyógyszert meg addig ne vegyél be még nem tudod,hogy lesz e baba...Remélem nincs semmi baj!
2014. ápr. 23. 14:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!