Ki nem várja április végére?
Linda vagyok.
Csak egy kis elterelésképp linkelek egy itteni kérdést. Engem felháborít az ilyen felfogás, amit itt többen is írnak, hogy nőgyógyászhoz nem mernek elmenni, meg hogy úgyis fölösleges stb stb. Ugye ti nem így vagytok vele? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__56049..
Megcsináltam azt a tesztet, negatív lett. De ha nem jön meg, akkor még van remény. Eddig semmi :)
Linda
Sziasztok,
én nagyon nem vártam (1. válaszoló vagyok) de ma 4-5 nappal hamarabb megjött. (még csak rózsaszín, de tuti hogy az)
Most kész vagyok. :(
Többieknek drukk!
Vivien neked is távolabb volt a második csik mint kellene?
Tüneteim ugyan vannak, de nem hiszek nekik, lehet csak szórakozik velem a szervezetem.
Vérzés eddig semmi, leszámítva 18-án azt a 1,5 napost erősnek nem nevezhető vérzést, a nem várt idején már túl vagyok ma már 10 napja.
Linda ebben reménykedem én is, míg nincs vérzés, van remény.. de a tesztem már igazán kimutathatná.
Másik teszt még nem ért ide, itt nincs gyógyszertár, úgy kell hozatnom.
Kedves kérdező neked is megy a Drukk! Marietta
Jó szokás szerint az előzőről megint lemaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!