Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha párom nem akar tőlem...

Ha párom nem akar tőlem babát, nem szeret? Most lehet baba lesz, ő nem akarja.

Figyelt kérdés

Azt mondta, feltétlen szóljak, ha megjön, akkor megkönnyebbülhet. Igaz, nem tagadom, még csak féléve vagyunk együtt, de ez a reakció nekem kicsit erős volt. Azt mondja, ha jön a gyerek, akkor vállaljuk be, de még inkább ne jöjjön.

Annyira felzaklatott ma reggel is, hogy mennyire fél tőle, hogy teherbe esek... Pedig anyagilag rendben vagyunk, van saját ház, mindketten dolgozunk, el tudnánk tartani a gyereket. Nem értem a hozzáállását.

Őszintén, nektek nem esne rosszul? Vagy én látom rosszul a dolgokat?

2014. ápr. 10. 08:23
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
7%
32: és te még is hány éves vagy? Olyan érthetetlen, ha vkinek vannak félelmei? Nem nem értésről szólt a történet, hanem bizonytalanságról/félelmekről. Azért primitív a hozzáállásod, mert eddig nem jutott már el az agyacskád csak addig, hogy a kérdező totál érthetetlen. Tipikusan olyan ember lehetsz, aki azt hiszi magáról, hogy tökéletesen lát és tud mindent, jah és persze semmi félelme sincsen. :D :P Imádom az ilyeneket. :D :P Gondolom neked megértésre se volt sose szükséged, igaz? :D :P Na, de ne csodálkozz majd, ha téged is lenéznek vmibe, ami másnak pl. totál egyértelmű.
2014. ápr. 10. 09:50
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nézeteltérés, ez egy elég komolynak tűnő válság a részedről, mert a kapcsolatotok alapját, az ő érzéseit kérdőjelezed meg. Őszintén! Ne szívass már! Nem igaz, hogy nem érted! Tudod, mi a nézeteltérés? Hogy szerinte a hétvégén rántott húst kéne ennetek, mert már elege van a krumplis tésztádból. Amit te megfogalmazol, az nem egy egyszerű kis vitácska, amire alszotok kettőt, aztán kész. Vagy egy érzelmi instabilitás, meg egy terhesség manapság nem komoly? Miről maradtam le, emberek?
2014. ápr. 10. 09:50
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

32-es!nem tudom miert lennék primitív?

Leírtam,nekem is szarul esett volna,ami a kérdezőnek is!

Abban a döntésben pedig,hogy gyógyszer mellett fogant babâmat megtartottam egyértelműen benne van:megértem a kérdező fêlelmeit!Nem mentem volna el abortuszra,nem öltem volna meg a gyerekemet soha!

Eszedhez mèrem azt,ahogyan màsokról írsz!

2014. ápr. 10. 09:58
 44/60 anonim ***** válasza:
20%
Bocs, most néztem, nem neked szólt. Ne haragudj...a 29esnek, csak benéztem a hsz számát. Még egyszer ne haragudj.
2014. ápr. 10. 10:02
 45/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

1. az érzelmi hátteret te stabilnak érzed a gyerekvállaláshoz?

2. Ha úgy adódik, egyedül is vállalod a gyerek felnevelését?

2014. ápr. 10. 10:28
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, ha írtad már, bocsánat.

Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret, csak túl gyorsan jött neki, és úgy tűnik, te döntesz a feje felett, ezt pedig a legtöbb pasi nem szereti.

A ház közös? Vagy csak a tiéd? Mert akkor minden rendben van, ugyan rövid ideje vagytok együtt, de ha mégsem lesz tartós a kapcsolat, akkor is fel tudod nevelni. (nem lenne egyszerű, de megoldható).

2014. ápr. 10. 11:00
 47/60 A kérdező kommentje:

De sok okos van itt. Tudom, hogy mindenkinek rosszul esne, de persze sokan osztják itt az észt. Ez egy anonim oldal, igazán kár álszenteskedni.

Az érzelmi hátteret nem érzem teljesen stabilnak. Bár a jelek arra utalnak, hogy szeret, mondta is, néha egy-egy meggondolatlan kifejezésével meg tud azért bántani, mint pl. ez a mai is. Bár lehet, csak őszinte volt, más kérdés, hogy nekem ez hogy esett.

Ha úgy adódik, vállalom, hogy felnevelem egyedül is, de remélem nem lesz erre szükség. mondta is, hogy mellém állna, ha jönne a gyerek, de jobb szeretném, ha úgy jönne, hogy ő is akarja. Ez így csak félmegoldás és nem, tényleg nem vagyok benne biztos, hogy idővel nem ártana a kapcsolatunknak a hirtelen jött baba érkezése így, felkészületlenül, ettől függetlenül sem vetetném el.

A ház közös.

2014. ápr. 10. 11:37
 48/60 anonim ***** válasza:
11%
Mi is fél éve vagyunk együtt, ő három hónap után felajánlotta, hogy "csinál" nekem gyereket. Próbálkozunk, reménykedünk.
2014. ápr. 10. 12:18
 49/60 anonim ***** válasza:
75%
Stabil kapcsolatban is vannak konfliktusok. Szerintem pont azért meri mindenki megírni a véleményét,mert az egy anonim oldal. Velem is megtörtént ugyanez,csak 3 hónap után és nem esett sz.rul,amikor az akkori párom közölte,hogy ő nem most és nem így akar gyereket. Teljesen érthető a párod a reakciója. Én sem vagyok abortusz párti,de elvetettem a babát anno,mert nem egyedül akartam gyereket nevelni. Na nem magam miatt,mert fel tudtam volna nevelni egyedül is,de a gyerekemnek rendes családot akartam,azt szerettem volna,ha van apja is. Mostanra már 2 törpe boldog anyukája vagyok,mindkettőt terveztük/akartuk. És hidd el,hogy nem mindegy,hogy apával vagy nélküle nő fel,neked is szükséged lesz a támogatásra,amikor újdonsült anyukaként kell helytállnod.
2014. ápr. 10. 12:39
 50/60 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy milyen apa nélkül felnőni, az én kedves édesapám 4 éves koromban lelépett.

De akkor sem hinném, hogy az abortusz a megoldás.

2014. ápr. 10. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!