Ha párom nem akar tőlem babát, nem szeret? Most lehet baba lesz, ő nem akarja.
Azt mondta, feltétlen szóljak, ha megjön, akkor megkönnyebbülhet. Igaz, nem tagadom, még csak féléve vagyunk együtt, de ez a reakció nekem kicsit erős volt. Azt mondja, ha jön a gyerek, akkor vállaljuk be, de még inkább ne jöjjön.
Annyira felzaklatott ma reggel is, hogy mennyire fél tőle, hogy teherbe esek... Pedig anyagilag rendben vagyunk, van saját ház, mindketten dolgozunk, el tudnánk tartani a gyereket. Nem értem a hozzáállását.
Őszintén, nektek nem esne rosszul? Vagy én látom rosszul a dolgokat?
32-es!nem tudom miert lennék primitív?
Leírtam,nekem is szarul esett volna,ami a kérdezőnek is!
Abban a döntésben pedig,hogy gyógyszer mellett fogant babâmat megtartottam egyértelműen benne van:megértem a kérdező fêlelmeit!Nem mentem volna el abortuszra,nem öltem volna meg a gyerekemet soha!
Eszedhez mèrem azt,ahogyan màsokról írsz!
Kérdező:
1. az érzelmi hátteret te stabilnak érzed a gyerekvállaláshoz?
2. Ha úgy adódik, egyedül is vállalod a gyerek felnevelését?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, ha írtad már, bocsánat.
Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret, csak túl gyorsan jött neki, és úgy tűnik, te döntesz a feje felett, ezt pedig a legtöbb pasi nem szereti.
A ház közös? Vagy csak a tiéd? Mert akkor minden rendben van, ugyan rövid ideje vagytok együtt, de ha mégsem lesz tartós a kapcsolat, akkor is fel tudod nevelni. (nem lenne egyszerű, de megoldható).
De sok okos van itt. Tudom, hogy mindenkinek rosszul esne, de persze sokan osztják itt az észt. Ez egy anonim oldal, igazán kár álszenteskedni.
Az érzelmi hátteret nem érzem teljesen stabilnak. Bár a jelek arra utalnak, hogy szeret, mondta is, néha egy-egy meggondolatlan kifejezésével meg tud azért bántani, mint pl. ez a mai is. Bár lehet, csak őszinte volt, más kérdés, hogy nekem ez hogy esett.
Ha úgy adódik, vállalom, hogy felnevelem egyedül is, de remélem nem lesz erre szükség. mondta is, hogy mellém állna, ha jönne a gyerek, de jobb szeretném, ha úgy jönne, hogy ő is akarja. Ez így csak félmegoldás és nem, tényleg nem vagyok benne biztos, hogy idővel nem ártana a kapcsolatunknak a hirtelen jött baba érkezése így, felkészületlenül, ettől függetlenül sem vetetném el.
A ház közös.
Én tudom, hogy milyen apa nélkül felnőni, az én kedves édesapám 4 éves koromban lelépett.
De akkor sem hinném, hogy az abortusz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!