Ha párom nem akar tőlem babát, nem szeret? Most lehet baba lesz, ő nem akarja.
Azt mondta, feltétlen szóljak, ha megjön, akkor megkönnyebbülhet. Igaz, nem tagadom, még csak féléve vagyunk együtt, de ez a reakció nekem kicsit erős volt. Azt mondja, ha jön a gyerek, akkor vállaljuk be, de még inkább ne jöjjön.
Annyira felzaklatott ma reggel is, hogy mennyire fél tőle, hogy teherbe esek... Pedig anyagilag rendben vagyunk, van saját ház, mindketten dolgozunk, el tudnánk tartani a gyereket. Nem értem a hozzáállását.
Őszintén, nektek nem esne rosszul? Vagy én látom rosszul a dolgokat?
Régen másképp mentek a dolgok, de anyukámnak félév, nagymamámnak 3 hónap után kérték meg a kezét és egy éven belül teherbe is estek az első babával.
Ők már az első pillanattól fogva tudták, hogy ők egymásnak az igazi?
Latom teljesen hajthatatlan vagy. Totalisan nem gondolkozol semmit. Csinald meg a balhet egy olyan dolog miatt ami a reszedrol mar kezd szanalmassa valni. Most komolyan hallod magad ilyenkor? Fel eve vagytok egyutt, ha jon a baba akkor csalad lesztek! Ha megse jon a parod emgkonnyebbul mert meg raertek. Nem akar meg harmasban lenni ha nem muszaj! Normalis gondokkodasa van! Nem ertem miert nem birod felfogni. Mit varsz mindenki irja azt h igen utal nem is akar soha toled gyereket, biztos van neki mas no akitol hamarabb vallalna csak toled nem!! Szanalmas fereg egy ember h fel ev utan nem hajlando. Pfuujjj!!!
Na igy mar jo? Elegedett vagy?
Nem kellene azért oltogatni, ha nem tudsz normális hangnemben válaszolni, akkor inkább tartsd meg magadnak a mondanivalódat, ok?
Abban igazatok van, hogy félév nem sok idő.
Van egy halvány pozitív tesztem, ami még semmit nem jelent, mert sok ilyenről hallottam már, aztán semmi nem lett belőle. Szóval kétesélyes a dolog. Plusz, ma reggel elkezdtem barnázni is, tehát szerintem ha volt is valami, már nincs. Párom is megnyugodhat majd.
A negatív reakciókból pont az jön le, hogy hűűű, de idióta és felelőtlen a kérdező, és annyi esze sincs, hogy elvetesse. Mert mit nem fog fel azon, hogy úristen fél éves kapcsolat után, hogy akarhatja megtartani, és miért nem fogja a párja reakcióját fel. Nem kell ehhez külön szájba rágni, hogy vetesse el. Valszeg, azért kérdezte a kérdező meg, hogy ezen reakciók esetén gondoljon-e olyanokra, amiket írt párjáról, mert nem érti, és érthető, hogy szarul esik, de miért kell mindjárt neki esni?
De bizonyára itt mindenki egyből megértette a társát minden témába. Nem, azért van ez a névtelen fórum, hogy itt bármit bármiről meg merhet kérdezni az ember?
Kérdező!
Èn nem olvasom végig a válaszokat,a sajât vèlemênyem!
Nekunk gyógyszer mellett 1.5utan csúszott be a baba,a párom az elejen nem akarta.Mostanra imádja a gyermeket!
Borzasztóan rosszul esett,mert azt mondta szeret,de inkabb később jöjjön a baba!Ez valószínű fel ev elteltével is igy esett volna,bar ot is megértem persze.Nem volt ra felkészülve.En 25,o 32volt.
2ev utan szétmentunk.(sok mas ok miatt)
A férjem az elso randink utan fel evvel megkérte a kezem,es megbeszéltük jöjjön a baba,mikor szeretne.Kovetkezo hónapban pozit teszteltem.Ennek 6eve,azota mar 2kozos gyermekünk van.A házasságuk is jó,boldogok vagyunk.
Èn nem gondolnám,hogy 2 embertől akik szeretik egymást hülyeség lenne babat vállalni!
Viszont mi mi 29êvesek voltunk,lehet ha 24èvesen találkozunk varunk meg a babával.(sőt biztos)
Remelem majd helyreáll a lelki bèkèd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!