Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinted tényleg akkor jön a...

Szerinted tényleg akkor jön a baba amikor ő akar?

Figyelt kérdés
Hiszel ebben, vagy igazolta az élet nálatok ezt a közhelynek tűnő kijelentést?
2014. febr. 26. 19:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem aki vallásos az azt mondaná amikor az úr akarja vagy jonak látja.Szerintem ez inkább biologia!
2014. febr. 26. 19:15
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok biológus, de - ha nincs más külső vagy mesterséges ok - több cikk szerint tényleg a baba indítja meg a szülést.

[link]

2014. febr. 26. 19:20
 3/16 anonim ***** válasza:
azon nem gondolkodtam el még soha, h hiszek-e benne, de tény, h nálunk így volt.
2014. febr. 26. 19:22
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es a válaszod és a linket, de nem a terhesség hanem a teherbeesés kategóriába írtam, szóval, lehet nem megtévesztő a kérdés, de a még várandósságra vágyók vonatkozásában kérdeztem.
2014. febr. 26. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem hisz ki akarna akkor szegénységbe születni, vagy abortusz sem lenne.
2014. febr. 26. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Persze a Mikulás is csak akkor hoz ajándékot ha jó leszel kérdező.
2014. febr. 26. 19:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért hisz nagyon sok felnőtt a "Mikulásban?"
2014. febr. 26. 19:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2014. febr. 26. 20:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Attól, hogy abortuszra kerül a sor, a baba még akar jönni...
2014. febr. 26. 20:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Én hiszek ebben az elvben,mert mikor nem sikerült "sokáig"(1év)teherbe esnem,akkor néztem egy műsort,amiben ez volt a téma.Olyanról volt szó,h.a baba választja a szülőket hova szeretne jönni,(bmilyen okból,mégha abortuszra is kerülne a sor,én hiszem,h.minden életnek mégha rövid ideig is tart,meg van az oka),be kell vonzanunk az éltünkbe(akár tárgyakkal)mint pl.gyermek játékok,mint gondolatban elképzelni milyen lehet vele játszani,felnevelni...és nem kellett hozzá 2hónap,várandós lettem:)
2014. febr. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!