Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinted tényleg akkor jön a...

Szerinted tényleg akkor jön a baba amikor ő akar?

Figyelt kérdés
Hiszel ebben, vagy igazolta az élet nálatok ezt a közhelynek tűnő kijelentést?
2014. febr. 26. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség ki akarna mondjuk apa nélkül felnőni,mert lelép a terhesség tényére. Vagy ki akarna mondjuk betegen születni? Egyszerű biólógia és faj fenntartás ennél többet belekombinálni szerintem nevetséges.
2014. febr. 26. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Akinek "becsúszik" az mondja ezt, hogy jaj védekeztünk, de jönni akart :D AHa, simán nem volt megfelelő a védekezés
2014. febr. 27. 09:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez csak egy rossz vigasz szöveg azoknak akiknek nem sikerül a gyermekáldás?
2014. febr. 27. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Soha nem gondoltam így amíg meg nem történt velem a következő eset.

Már beszélgetünk a férjemmel, hogy lehetne kis babánk így bele is vágtunk a projektbe.

Julisban volt egy fura álmom.. egy kis manó, ember formájú volt,de volt v.mi fura rajta, Zöld kezeslábasban volt kopogott a teraszajtón, hogy be szeretne jönni.

Esdeklőn nézett rám, de egy kicsit "megrémültem" tőle.

Mondtam neki, hogy be szeretném engedni, de még nem jött el az idő.

Kiderült terhes voltam aug. spontán vetélésem volt.

Az orvos azt mondta valószínűleg nem volt egészséges a baba, ezért ment el.

Nagyon sokat vívódtam, aztán eszembe jutott, hogy mit álmodtam.

Azóta hiszek benne, hogy a baba választja ki a szüleit, és ő dönti el, hogy mikor szeretne megérkezni a földre.

Hozzáteszem akkor a vetélésem utáni hónapban szintén terhes lettem és van egy gyönyörű kisfiam.

A testvérkéje viszont több, mint egy éve nem akar...

2014. febr. 27. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért gondolom azt, hogy ha akar jönni, akkor jön, mert pcos vagyok, és szerettünk volna babát. Nem védekeztünk, nem volt sok esély, nem nagyon volt peteérésem sem. (Már majd 1 éve próbálkoztunk.) Vizsgaidőszak végén voltunk, nem volt idő házas életet élni, egyszer voltunk együtt a hónapban, és terhes lettem abból az alkalomból. Aztán most a második: szerettük volna, nem jött, durvább lett a pcos-om, már 2,5 hónapja nem volt meg, peteérésem sem volt, nem voltunk együtt, mert férjem beteg volt hosszú ideig. Egyszer voltunk együtt, 2 nap múlva peteérésem lett(addigra majd 3 hónapja nem menstruáltam) 2 hét múlva pozitív volt a teszt.

Én azt HISZEM akkor jön amikor akar. De persze biológia is kell hozzá! 8-)

2014. febr. 27. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Most latom ezt a kerdest,megakadt a szemem egy valaszon...Nos 12-es valaszado szeretnelek tajekoztatni hogy nem biztos hogy nem megfelelo a vedekezes azoknak akiknek akaratlanul becsuszik a baba. Nezd hany no bogyo rendszeres szedese mellett esik teherbe, vagy akar a spiral ott eleg nagy az eselye, az ovszer is kiszakadhat bar eszreveheto de valaki nem veszi eszre, injekcio ugyan az mint a bogyo...eleg ha olyan gyogyszert beveszel amirol nemis tudod es gyengiti a bogyo hatasat...szoval te vagy rohadt buta vagy vagy egy feleszu pasi, de neked nem ajanlom a szaporodast :) a vilag erdekeben
2018. nov. 7. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!