Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy azért nem akar...

Lehet, hogy azért nem akar jönni a baba, mert túl sokat sportolok?

Figyelt kérdés
Minden nap járok futni, sokat gyalogolok, tornázok, számomra nagyon fontos a mozgás, mindig megnyugszom, ha totál kiemrítem magam. De olvastam, hogy ez okozhat meddőséget... Mennyivel kellene csökkentenem a sportot?
2014. márc. 24. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A sport csak jót tesz,hol hallottad hogy meddőséget okoz? Szerintem máshol keresd a "hibát".a futás,torna,gyaloglás még terhesen is megengedett.
2014. márc. 24. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A férfiaknál van olyan, hogy a kerékpározás a szűk naci és a nyereg miatt pusztítja a spermákat (vagy a doppingszerek). Ezért ott valóban lehet, hogy azért nem jön össze. Nőknél nem tudom, hogy melyik sport lehetne káros. Esetleg a küzdősportok, vagy a súlyemelés meg ilyesmik. De csak tippelek. Hol olvastad?
2014. márc. 24. 11:42
 3/5 A kérdező kommentje:
2014. márc. 24. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
A futás, lovaglás pl. igen is gátolhatja, hogy megtapadjon a baba. Nem mindenkinél jelent akadályt, de van akinél igen. Én néptáncoltam, ott is sokat ugráltunk, és nem is estem teherbe ameddig abba nem hagytam. Pedig én is mindig sportoltam, hozzá volt szokva a szervezetem.
2014. márc. 24. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is világ életemben futottam! Amikor terhes lettem és még nem tudtam, akkor versenyeztem is. Aztán azt hittem csak késik, majd egy hét múlva teszteltem, terhes voltam.

Futni 7 hónapig futottam, persze nem olyan intenzitással, hanem ahogy jól esett. Úsztam, aerobikoztam még terhesség alatt.

2014. márc. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!