Ha párom nem akar tőlem babát, nem szeret? Most lehet
baba lesz, ő nem akarja.
Figyelt kérdés
Azt mondta, feltétlen szóljak, ha megjön, akkor megkönnyebbülhet. Igaz, nem tagadom, még csak féléve vagyunk együtt, de ez a reakció nekem kicsit erős volt. Azt mondja, ha jön a gyerek, akkor vállaljuk be, de még inkább ne jöjjön.
Annyira felzaklatott ma reggel is, hogy mennyire fél tőle, hogy teherbe esek... Pedig anyagilag rendben vagyunk, van saját ház, mindketten dolgozunk, el tudnánk tartani a gyereket. Nem értem a hozzáállását.
Őszintén, nektek nem esne rosszul? Vagy én látom rosszul a dolgokat?
Féléve vagytok együtt, ez nem sok idő. Valószínűleg sem magát sem a kapcsolatotokat nem érzi még késznek egy családalapításhoz, amit meg is lehet érteni. Ennyi idő alatt nem lehet teljesen kiismerni egy embert, még nem töltöttetek együtt elég időt. Nem azt mondta, hogy nem akar tőled gyereket, hanem MÉG nem akar. Különbség van a két kijelentés között.
2014. ápr. 10. 08:26
2/60 anonim válasza:
Mikor érti már meg mindenki, hogy egy gyerek nem arról szól, hogy el tudod-e tartani, vagy sem...?!?!?!
2014. ápr. 10. 08:27
3/60 anonim válasza:
Egy féléves kapcsolatban? Nem, nem esne rosszul!
Előbb meg kéne beszélni, ki mit akar, és utána gyártani gyereket!
Nekem úgy tűnik nem beszéltek erről!
2014. ápr. 10. 08:27
4/60 anonim válasza:
Fél éve tartó kapcsolatba nem csodálom,hogy még nem akar gyereket. A férfiak amúgy is nehezebben szánják rá magukat,hát még így... Hidd el,több év után is tartogathat valaki meglepetéseket,még alig ismeritek egymást... Nem csak az anyagi biztonság fontos,hiába van stabil alap,mindkettőtöknek akarni kell,nem csak Neked. Ne kényszerítsd olyan helyzetbe,amiben nem akar még lenni,mert nagyon rosszul sülhet el. Lehet,hogy azt mondja tartsátok meg,aztán pár hónap múlva lelép..
2014. ápr. 10. 08:33
5/60 A kérdező kommentje:
Én sem úgy terveztem, hogy most esek teherbe.
De nem értem, miért kell ettől úgy félni?
Azt mondja, én vagyok neki az igazi, velem akarja leélni az életét. De most akkor miért van ennyire kiakadva a lehetőségtől, hogy talán terhes vagyok?
2014. ápr. 10. 08:37
6/60 anonim válasza:
Szerintem szeretne, csak nem most.Tényleg kevés ez az idő, hogy máris jöjjön egy baba.A kapcsolat elég friss, ilyenkor még egymás társaságát kell, hogy élvezzétek.Ha már ott lesz a baba minden megváltozik.Sok ismerősöm itt rontotta el, hogy volt aki egy 3 hónapos kapcsolat után lett terhes, de azóta csak a gyerek sínyli meg a dolgot, mert a párkapcsolat teljesen tönkrement és csak veszekedések vannak.Élvezzétek az időt míg csak ketten vagytok.Lehet eltelik egy félév, 1 év és ő mondja azt, mit szólnál ha jönne a baba.Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeret, sőt pont csak veled akar még kettesben lenni.De ez így van rendjén, közhelynek tűnik de egy baba tényleg teljesen felborítja az életünket, persze nem rossz értelemben de sok minden megváltozik....legyél türelmes a pároddal és szeressétek egymást! :)
2014. ápr. 10. 08:38
7/60 anonim válasza:
Te lazod rosszul a dolgokat. Teljesen normalis reakcio hogy fel ev utan nem.mondja azt hogy ha megjon akkor kezdjetek el probalkozni a gyerekvallalassal..
2014. ápr. 10. 08:38
8/60 A kérdező kommentje:
Elvetetni tuti nem fogom. Ketten csináltuk, nem én egyedül.
Szóval ha neki ez nem tetszik, akkor akár le is léphet, nem fogom megölni a gyerekemet, még az ő kedvéért sem!
Akkor inkább leszek egyedülálló anya.
2014. ápr. 10. 08:39
9/60 anonim válasza:
fél év után nem csodálkoznék ezen. Mondjuk nekem eszembe sem jutna egy ilyen friss kapcsolatba gyereket vállalni... Előbb egymást kellene megismerni, kettesben időt tölteni, egy gyerek mellett ez nem lesz ugyanaz
2014. ápr. 10. 08:39
10/60 A kérdező kommentje:
2 alapvető dolog van:
Nem szándékosan estem teherbe. Sosem tennék ilyet, hogy ő nem akarja, mégis akarata ellenére direkt felcsináltassam magam!
Másrészről, ha már így alakult (bár még nem biztos), nem ilyen viselkedést várnék el tőle.
Mondogatja ugyan, hogy mindig akart gyereket, de még korainak érzi... Én már arra is gondoltam, hogy talán nem is tőlem akar? Hogy ehhez már nem szeret eléggé? :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!