Áprilisban tesztelők?
15-ös vagyok. Holnap reggel fogok tesztelni.
Nekem egyébként semmi tünetem nincs. Azt sem érzem, hogy megjönne, nem görcsölök, de terhes tünetem sincs. Bár a cicik néha érzékenyek, de csak 2 napja és az is lehet, hogy csak beképzelem :)
Sziasztok!
Nekem ma kellett volna megjonnie, de nem jott - viszont nem hiszem sajnos, hogy sikerult a baba :( Semmi tunetem nincs. Januarban volt egy termeszetes vetelesem, hat hetesen, utana felborult a ciklusom es nem erzem a peteerest sem, mint elotte, nem feszul a cicim, csak idonkent faj a hasam. Ha nem sikerult most a baba (szerintem biztos nem), akkor elmegyek dokihoz, mert szerintem gond lett bent.
Kulonben az elozonel biztos voltam benne, hogy baba lett, meg a nemvart elott :) Erdekes, neha ezt tenyleg erzi is az ember, de nagyon eros tunetek is voltak.
Sziasztok,én 21-22.-re nem várom.Ma volt egy negatív tesztem ami határozottan megmutatkozott azonnal :-( lehet korai volt de nem bírtam ki,kár volt.
Remélem összejött,húsvét hétfőn vagy utána kedden tesztelek ha addig nem jön meg :D megy a drukk mindenkinek
Sziasztok!
Nekem holnap kellene megjönni, már hétfőn csináltam egy Gabriel tesztet, halványan pozitív lett, azóta minden nap másmilyet próbálok mindegyik pozitív lesz:)Remélem ezek szerint terhes vagyok:) Orvoshoz majd jövő hét szombaton megyek, de addig el sem tudom hinni, aggódok, hogy minden rendben van-e, de tudom, hogy ilyen hamar még nem lát semmit:(
27-es: gratulálok! Tuti összejött, ha hétfő óta minden nap van pozitív teszted. :)) Kb. 1,5 hét múlva a doki is látni fog valamit. :))
Nekem is holnap kellene megjönnie, de ma még nem mertem tesztelni. Csak egy tesztem van, azt reggelre tartogatom.
Múlt hónapban is pont a napján jött meg, reggel 6kor, szóval még várok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!