Gyakorlott tesztelők! Rossz a tesztem vagy minden teszt ilyen? Kérlek mondjatok valamit.
Köszönöm szépen a segítséged!
Igen :( Sajnos valószínű hogy nem...:(( Már halványodott is úgyhogy biztos nem az..
Igazából annyi hogy közelebb van a controll csíkhoz mint kéne. Sajnos képet nem tudok feltenni mert nagyon rossz minőséget csinál a telefonom és most már szabad szemmel is nehezebben vehető ki mint tegnap, de ott van látom. Netről leszedtem egy képet és benyilaztam a második csíknak a helyét ahol az én tesztemen van.
Ha száradási csík lenne akkor annak el kéne tűnnie egy idő után nem?
A kérdező netről szedte a képet nem az övé!Bejelölte hogy az övén hol látszik a 2. csík.
Kedves kérdező nekem is volt olyan tesztem ahol a 2. csík nagyon közel volt a kontroll csíkhoz,látható rózsaszín csík volt rossz helyen pont ahogy leírtad,és sajnos nem voltam terhes:(
Szia!
Már messziről látszik a képen a 2. csík, de nem ott ahová a nyilat tetted, hanem ott ahol lennie kell! :) Gratula!
Kedves utolsó!
Jaj bár így lenne :( :) Mivel én a saját tesztemet nem tudtam lefényképezni, így leszedtem egyet netről hogy megtudjam nektek mutatni nálam hol van a második csík, ezért nyilaztam be rossz helyen mert nálam ott van :(
De köszönöm a válaszod!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!