Gyakorlott ovu tesztesek! Ha ma lett totál pozi a teszt (20. ciklusnapom), és ha tegnap voltunk együtt, van esély? Vagy mikor kell pozi teszt esetén együtt lenni, hogy tuti legyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 15:57
1/13 anonim válasza:
Van esély de ha tudod inkább kapd el a párod az a biztosabb mert pozi teszt után 24-36 óra a tüszőrepedés :) És még így szem 100% hogy sikerül!!
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!És szerinted ilyenkor naponta vagy inkább 2 naponta tanácsolt az együttlét?
2013. máj. 30. 16:18
4/13 anonim válasza:
Nagyon szívesen!:) 2 naponta érdemes együtt lenni hogy legyen ideje a kisfickóknak megerősödni!!:) mióta próbálkoztok?
5/13 A kérdező kommentje:
3 hónapja,de azt tudni kell,hogy 10 hónapos a fiam,februárban jött meg először,és azóta próbálkozunk,szeretnénk ha mielőbb sikerülne.Ő elsőre összejött.Tudom,hogy ilyenkor a szoptatás meg miegymás is bezavar.Ma teszteltem először pozitívat és tegnap este volt akció.Szerinted akkor a mai napot érdemes lenne inkább kihagyni?Én is azt olvastam,hogy a pozi tesztet követően 12-48 órán belül peteérés.Köszönöm a választ.
2013. máj. 30. 17:58
6/13 anonim válasza:
Gratulálok a kisfiadhoz!! Gondolom már késő a válasz de azért elmondanám hogy
A pozitív teszt után első negatív napon is érdemes együtt lenni! 3 napig elélnek a kisfickók, szóval van esély!:) Megy a drukk!!:)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedves vagy!Azóta a kövi nap is pozi lett a teszt,együtt voltunk mind a 2 pozi napon.Kíváncsi vagyok,ma mit mutat.Van ilyen?A tüszőrepi az utolsó pozi teszt után van?
2013. jún. 1. 08:05
8/13 anonim válasza:
:) Igen úgy van!! Esélyt megadtátok remélem nálatok legalább sikeres lesz!!:)
9/13 A kérdező kommentje:
Meglátjuk.Nálatok nem volt sikeres?Mióta próbálkoztok?
2013. jún. 1. 21:36
10/13 anonim válasza:
Sajna nem volt siker mert itthon sem volt:( kint dolgozik és ahogy számolgattam az evuteszt alapján nem mostanában lesz okés az időpont :( Talán majd agusztus, de ahogy néztem félévente 1* esik úgy a dátum hogy aznap és másnap is itthon van!!:( Hát ez van nálunk,de legalább nem csalódok akkorát ha megjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!