Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyakorlott ovu tesztesek! Ha...

Gyakorlott ovu tesztesek! Ha ma lett totál pozi a teszt (20. ciklusnapom), és ha tegnap voltunk együtt, van esély? Vagy mikor kell pozi teszt esetén együtt lenni, hogy tuti legyen?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez lett voolna a 3. hónap de ahogy vissza számoltam nem is csoda hogy nem jött össze!:(
2013. jún. 2. 13:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Így nehéz ha nincs itthon a párod!Ne keseredj el,biztosan sikerülni fog!
2013. jún. 3. 08:15
 13/13 anonim ***** válasza:

A tesztnél jobb módszer a hőgörbe vezetése + a tested jelzéseinek figyelése (tojásfehérje-nyák, ovulációs fájdalom).

Én is ovutesztekkel próbálkoztam először, de több napon át mutattak pozitívat, tehát nem igazán találtam megbízhatónak őket. Nem mindegy, melyik napszakban végzed a tesztet, és hatással van rá az is, hogy mennyi folyadékot fogyasztottál. Ha keveset, koncentráltabb benne a hormon, és akkor is pozitívat mutat, ha még csak készülődik a dolog. Ha meg túl sokat iszol, lehet, hogy nem mutatja ki, holott már ovulálsz.

2013. okt. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!