Gyakorlott tesztelők! Rossz a tesztem vagy minden teszt ilyen? Kérlek mondjatok valamit.
Figyelt kérdés
One step tesztjeim vannak és most vagyok az aktus utáni 16.napon. Most csináltam egy tesztet amin megjelent egy második csík is, csak éppen nem ott ahol lennie kell. Ugyanolyan vastagságú, halványabb de teljesen kivehető és szinte közvetlenül a control csík mellett van. Nem hiszem hogy száradási csík mert a teszt megszáradt, időben jött ki a 2. csík is és pontosan addig volt a vizeletben amennyit a tájékoztató is írt. Rossz lehet a teszt vagy este csináltam azért nem jó? reménykedhetek még? Hálás lennék ha segítenétek. Köszönöm!2013. dec. 28. 23:55
11/12 anonim válasza:
Hatodik válaszoló vagyok, ugyanazt írtam, mint az utolsó válaszoló, miért lettem lepontozva?
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Én mindenkinek nyomtam egy zöld kezecskét aki írt. Minden kommentre. A tiédre is! Szóval nem tudom sajnos :-S
2013. dec. 31. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!