Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » OVU tesztelők megnéznétek? Ez...

OVU tesztelők megnéznétek? Ez már pozitív?

Figyelt kérdés

3.baba lenne.

nem próbáltam még ezt a tesztelést, sokat olvastam róla de nem tudom eldönteni most.

30-31 napos ciklusaim vannak.

tegnap du.együtt voltam a férjemmel.

mikor legyünk újra együtt? ma vagy holnap?

másik két gyerkőc elsőre összejött mindenféle praktika nélkül, ez most a 3.hónapunk. Utolsó menzesz szep.13.

[link]

[link]

[link]

A legalsó a mai reggeli. a többit mindig este 7-kor csináltam. de kíváncsiságból ma reggel is csináltam, meg majd csinálok este is. csak van tojásfehérjés nyákom és gondoltam megnézem mi a helyzet.

köszi a válaszokat!!

2013. szept. 27. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez még negatív,de az esti màr lehet pozi lesz :) én a 15.ciklusnapomon vagyok de még nekem is negativ...pedig 28 naposak a ciklusaim.
2013. szept. 27. 11:48
 2/8 A kérdező kommentje:

szia.sejtettem hogy negatív. de este is tesztelek.

még van 8 db :)

köszi. ti mióta próbálkoztok? megmutatod a te tesztedet is?

2013. szept. 27. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Negatívak. Szerintem 1-2 nap és pozitív lesz. Amúgy nincs értelme reggel és este is tesztelni, inkább csak este.
2013. szept. 27. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem őszintén szólva egyszer volt csak ennél erősebb,nekem ilyesmi minden hónapban,akkor is "csak" ilyen volt mikor pozit teszteltem.Úgyhogy én már összebújnék a párommal most azonnal a helyedben! :)
2013. szept. 27. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
A másik meg az hogy mivel az alsót reggel csináltad és este kell,mert akkor van az LH csúcs ezért meg főleg legyetek együtt,ez sztem ha most csináltad volna jóval erősebb lenne! :)
2013. szept. 27. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az enyém,ezek még nagyon negatívak...De leszakad a hasam,görcsöl a bal felem...

Mi április óta próbálkozunk,volt egy vetélésem júliusban 8 hetesen... :( most vágtunk bele ismét,elsö babókára várunk...

2013. szept. 27. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] nekem ilyen volt
2013. szept. 29. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
ez már szép + :)
2013. szept. 29. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!