Megnéznétek a terhességi tesztem? Pozitív vagy negatív?
Ma reggel teszteltem (tegnap kellett volna megjönnie), és halvány második csík jelent meg.
Akik már pozitívat teszteltek, azoktól kérdezem leginkább: a halvány csík is csík?
Mennyire biztos, hogy ez most terhesség? (Bocsi, nem nagyon tudok most összefüggő mondatokat írni...)
Jó, akkor most sírok... Nem tudok szóhoz jutni. :D
Azt hittem, már csak beképzelem magamnak azt a csíkot. De élőben még jobban látszik, a képet telefonnal készítettem. Azért holnap reggel is tesztelek egyet. :)
KÖSZÖNÖM!
Szia, a halvány pozitív is pozitív! Gratulálok kismama! Azért ilyen halvány, mert fiatal a terhességed és még nincs elegendő hcg, hogy sötétebb legyen a csík. nekem is ilyen volt nem várt után 1 nappal, azóta már a baba 1 éves.
De ha kételkedsz, akkor csinálj holnap reggel is egyet, ha az is pozitív, akkor már 100%. De így is szerintem....:)
szia!ez bizony kettő csik.gratulàlok.
igaz nekem picit erősebb volt nem vàrt utân 1nappal.
de 2-3nap mulva megismétled,akkor màr tuti h erősebb lesz.
Oké, még nem igazán fogtam fel, hogy végre sikerült. :)
Örülök, hogy nem csak én képzelődöm, hanem mindenki látja.
A pozitív teszt tünete lehet a remegő kéz és az erősen dobogó szív? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!