Pozitív HCG mellett negatív LH teszt? Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Hello
Volt, hogy jósteszteltem, erősödött, nem lett baba
Most van egy halvány pozi HCG-m viszont az LH teszt ugyan abból a pisiből(reggeli)alig láthatóan 2 csíkos
Járt már így valaki?+HCG mellett negatív LH
Ugye a HCG a jó?
2010. dec. 20. 06:59
1/9 A kérdező kommentje:
mindjárt linkelem a képet
2010. dec. 20. 06:59
2/9 anonim válasza:
Nyilván :) Ha tényleg pozitív akkor terhes vagy!!! Gratulálok! Az LH teszt nem erre lett kitalálva :)
4/9 anonim válasza:
Azért hihetetlen, hogy ha az embernek nincs gondja, akkor kreál magának.
A jóstesztelés egy érdekes és főleg esetleges játék, ami vagy bejön, vagy nem.
A HCG meg HCG, ott nincs kérdés. Babás vagy, gratulálok, örülj inkább.
5/9 anonim válasza:
Szerintem te nem is kérdezni akartál, hanem hallani akartad hogy IGEN TERHES VAGY! Ne értsd félre, megértelek. Az Lh tesztre most egy darabig nem lesz szükséged :)
6/9 anonim válasza:
Lehet cisztától is pozi a hcg-d Nekem az LH teszt a nem várt napján este szép pozitív lett utána ugyanabból a pisiből a Hcg is. Nem tudom mit jelent ez esetben hogy halványabb az LH??
7/9 anonim válasza:
utolsó vagyok: gondolod mellékelek képet...
8/9 anonim válasza:
Csak a Hcg számít. Ha az +, akkor nem értem, minek az lh...Ha valóban alkalmas lenne terhesség kimutatására minden esetben, nyílván a gyártó jelezné. Nálam a hcg teszt előtt (!) 2 csíkos volt az lh, ezért mertem Hcg-t csinálni, de nagyon sokaknál nem lett 2 csík, mégis + a Hcg. Tehát nincs szabály, ne foglalkozz vele! :)
9/9 anonim válasza:
Csatlakozok!!Csak a pozitív terhességi tesztet vedd alapul!Terhes vagy!Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!