Megnéznétek a tesztemet?
Sziasztok! Negatívba nem tudom hogy kell tenni , de feltöltöttem a képem, én látok rajta egy haloványka második vonalt. Kiváncsi lennék, hogy ti is látjátok! Előre is nagyon köszönöm!
Köszönöm a válaszod!
de annyira parázok, elég régóta várunk az áldásra, de ilyen még sosem volt. mindig csak negatív tesztek sorozata, és most ezen kicsit meghökkentem hiszen, teljesen úgy voltam vele, hogy nega lesz, csak annyira fel van puffadva a hasam, és az lett kicsit gyanús. Amúgy tegnap este csináltam meg !
Szerintem ez a teszt pozitív. Nagy, halk gratula :)
Nagyon köszönöm hogy át tetted negatívba! szóval akkor szerintetek halkan örülhetek?
Köszönöm Nektek!
Nagyon Köszönöm minden kedves válaszolónak! nagyon izgatott vagyok, (első baba lenne), holnap reggel csinálok még egy tesztet és majd azt is feltöltöm ide! remélem már jobban kivehető lesz rajta a két csík!
Puszi Nektek!
Drukkoljatok!
Ez bizony pozitív :)
Gratulálok a csöppséghez
Gratula, ez pozítiv!!!!
Hány napja késik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!