Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?

Megnéznétek a tesztemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Negatívba nem tudom hogy kell tenni , de feltöltöttem a képem, én látok rajta egy haloványka második vonalt. Kiváncsi lennék, hogy ti is látjátok! Előre is nagyon köszönöm!

[link]

#baba #teszt #pozitiv terhességi
2013. júl. 6. 15:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
én is gratulálok,én is 3 pozitív teszttel vagyok itthon,még dokihoz nem mentem,halvány a csíkom,4 napja késik kb.De szépen kivehető:) milyen tüneteid vannak?
2013. júl. 6. 18:40
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Tudom, hogy lepontoztok, mint a napokban tették egy másik hasonló kérdésnél, de ez negatív!( csak én írtam, hogy nega, már mindenki gratulált, és kiderült, hogy sehol semmi!!!) Kíváncsi vagyok a reggeli tesztedre kedves Kérdező.....
2013. júl. 6. 19:17
 13/24 anonim ***** válasza:

3 ilyenem is lett, x-epil tesztnél.

Egész este sírtam örömömben, alig aludtunk valamit, a férjemmel végigbeszéltük az éjszakát. Reggel csináltam még egyet, hogy az majd biztos erősebb lesz. Csak másfajta teszt volt otthon, az negatív lett. Meg is jött rá egy napra :(

Mielőtt megkérdeznétek, azért csináltam 3-at mert már nagyon vágyunk már a babára, és nem hittük el, hogy végre összejött.

Ezen sem ugyanolyan vastag a csík, mint a másik.

Szívből kívánom, hogy ne legyen igazam, de azért leírtam, mi hogy jártunk :(

2013. júl. 6. 19:46
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
szerintem ez száradási csík. Nekem is ilyen szokott lenni, még sosem lett baba belőle :(
2013. júl. 6. 19:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia! Ilyen volt a tesztem 5.hetesen. Itt ugrál a kis csajszim ágyamba :) Gratulálok!!!
2013. júl. 6. 20:04
 16/24 anonim ***** válasza:
Csinaltál azóta tesztetg? Ha csináltál tedd fel/azt is :-)
2013. júl. 6. 21:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél azóta újra? (Amúgy nagyon szívesen a negatívot :) )
2013. júl. 7. 08:08
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
Csinált, és negatív lett....Szinte biztos vagyok benne!!!!!!!
2013. júl. 9. 16:19
 19/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsánat hogy így eltüntem, igen teszteltem, és szintén pozitiv lett, és teszek is fel majd képet, csak jelenleg nyaralunk és nincs nálam a kábelem, amivel fel tudnám tenni a képet. Ha hazaértünk akkor pótolom, egyébként amikor az első tesztet csináltam akkor 2 napja késett, mostmár 5-6 nap késésnél vagyok, és a tesztem erősödött, bár még halvány de az elsőhöz képest szépen kivehető!

Köszönöm minden kedves válaszadónak!

A képet pótlom ahogy tudom!

Nagyon boldogok vagyuunk:)))))

2013. júl. 9. 22:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! :)
2013. júl. 10. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!