Megnéznétek a tesztemet?
Sziasztok! Negatívba nem tudom hogy kell tenni , de feltöltöttem a képem, én látok rajta egy haloványka második vonalt. Kiváncsi lennék, hogy ti is látjátok! Előre is nagyon köszönöm!
3 ilyenem is lett, x-epil tesztnél.
Egész este sírtam örömömben, alig aludtunk valamit, a férjemmel végigbeszéltük az éjszakát. Reggel csináltam még egyet, hogy az majd biztos erősebb lesz. Csak másfajta teszt volt otthon, az negatív lett. Meg is jött rá egy napra :(
Mielőtt megkérdeznétek, azért csináltam 3-at mert már nagyon vágyunk már a babára, és nem hittük el, hogy végre összejött.
Ezen sem ugyanolyan vastag a csík, mint a másik.
Szívből kívánom, hogy ne legyen igazam, de azért leírtam, mi hogy jártunk :(
Sziasztok!
Bocsánat hogy így eltüntem, igen teszteltem, és szintén pozitiv lett, és teszek is fel majd képet, csak jelenleg nyaralunk és nincs nálam a kábelem, amivel fel tudnám tenni a képet. Ha hazaértünk akkor pótolom, egyébként amikor az első tesztet csináltam akkor 2 napja késett, mostmár 5-6 nap késésnél vagyok, és a tesztem erősödött, bár még halvány de az elsőhöz képest szépen kivehető!
Köszönöm minden kedves válaszadónak!
A képet pótlom ahogy tudom!
Nagyon boldogok vagyuunk:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!