2/37 anonim válasza:
halvány pozi.De a 9.dpo-n remek
3/37 anonim válasza:
Én is látok egy halvány pozit. Bizony. :)
4/37 A kérdező kommentje:
:-D Akkor nem a szemem káprázik :-D Uram isten. El se hiszem. 2 év sikertelenség után. :-)
2013. febr. 17. 12:54
5/37 anonim válasza:
Gratulálok!!!:))Ez bizony pozi!Én is ma reggel teszteltem pozitívat!!:))
6/37 anonim válasza:
Szia! Gratulálok!!! De jó neked! Mi is 2 éve próbálkozunk, de eddig nem sikerült. Ma van 5. napja, h késik, de sztem nem vok terhes, mivel semmi tünetem nincs. Jó babázást!
Amúgy simán összejött vagy szedtél vmi gyógyszert?
7/37 anonim válasza:
Kedves 6. válaszoló!:)Mi 14 hónapja próbálkoztunk,éppen most mentem volna átjárhatósági vizsgálatra.:)Egyébként az,hogy nincs semmilyen tüneted,nem jelenti,hogy nem vagy terhes.Én ma reggel teszteltem pozitívat.Az égvilágon SEMMILYEN tünetem nem volt,még csak az se,hogy nem jött meg,ugyanis nem várt előtt vagyok 2 nappal.:))Egyszerűen csak volt egy megérzésem,hogy most sikerült!!És tényleg!!:)Szorítok neked is és mindenkinek,aki babát szeretne!!Sok sikert mindenkinek!!:)
8/37 anonim válasza:
Jah,és az 5. válaszoló voltam. :)
9/37 anonim válasza:
Megmértem a hőmet! Hónaljban 36,6 , hüvelyben 37,3. Ez lehet jo jel?
10/37 anonim válasza:
Pozi bizony:)) Én is 2 napja teszteltem 10.dpo ilyen haloványkát, mára erős rózsaszin:)) Gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!