11/37 anonim válasza:
Sajnos csak a reggeli hő mérvadó.Nekem délután mindig 37,5 volt a hőm,és sose volt baba.Ha reggel lenne ennyi,az nagyon jó lenne!!:)Sok sikert!
12/37 anonim válasza:
Ez pozitív, 9.dpo-on nekem is hasonló volt január elején:)
A teszt alatti csoki meg tök finom, most befalnék egy táblával:D
14/37 anonim válasza:
Jól nézem, hogy ez egy Predictor teszt? Nekem ez rengetegszer lett álpozitív és sokaktól hallottam, hogy nekik is álpozitív lett.
Kívánom, hogy ne legyen igazam. Nagyon drukkolok neked!
15/37 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os valaszolo. Nem szedtem semmit csak 6-an latott a doki 16mm-es tuszot es probalkoztunk. A palastfu teat iszom 10 napja. 37 a hom de ketszer is leugrott 3 tizedet de szerencsere visszament. Nyelv alatt merem
2013. febr. 17. 15:56
16/37 anonim válasza:
gyanús,h száradási csík,de megy a drukk,hogy erősödjön! :)
17/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és a gratulációkat. :-)
Kedden még tesztelek egyet, megírom mi lett. :-)
2013. febr. 17. 22:41
18/37 anonim válasza:
Ez egy szép pozitív, gratulálok!!! :)
20/37 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egy ugyan olyan tesztet és már alig látható a teszt csík. Sokkal halványabb :-(
2013. febr. 20. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!