Ti is latjatok amit en latok? Megneznetek a tesztemet legyszi?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, nagyon koran teszteltem, ma vagyok 9dpo-n es nem is reggeli elso pisibol van, de van egy nagyon nagyon halovany 2. csik, ami 1 percen belul elojott. Ti is latjatok?2012. nov. 14. 15:54
1/29 A kérdező kommentje:
Ja bocsi a kepet toltom maris :)
2012. nov. 14. 15:55
3/29 mmT válasza:
ez csak 1 csík. biztos azért látod, mert látni akarod.
de türlem :)
5/29 anonim válasza:
Ne haragudj de nem látni még egy csikot.Nagyon korai a tesztelés szerintem.sok sikert!amugy mi is babprojecten vagyunk csak sajna már 8 hónapja.Te mióta próbálkozol?
6/29 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok koszonom :). Tudom nagyon turelmetlen vagyok :) Amugy szabad szemmel ttuti van egy nagyon halovanyka 2. csik, csak azt hittem ti is latjatok, itt van meg egy kozelebbi kep hatha :) Es esetleg valaki at tudna nekem tenni ezt az utso kepet legyszi :)
2012. nov. 14. 16:02
7/29 anonim válasza:
Lehet te látod élőben.De a fénykép alapján nem látni még egy csíkot.Sajnálom!!Túl korai a tesztelés!!!
8/29 A kérdező kommentje:
Azt akartam irni hogy valaki at tudna NEGATIVBA tenni ezt az utolso kepet legyszi :) koszi
2012. nov. 14. 16:07
9/29 anonim válasza:
2 nap mulva reggeli tesztből már fog látszódni ha mégis babás vagy. én sajnos nem látok semmit
10/29 anonim válasza:
tényleg van ott egy 2. csík az uccsó képen. nekem 2 nap késés után volt ilyen halványka csíkom és csak lassan erősödött,de holnap már 21 hetesek leszünk! :)
Nagyon-nagyon gratulálok a babócához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!