Ti is latjatok amit en latok? Megneznetek a tesztemet legyszi?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, nagyon koran teszteltem, ma vagyok 9dpo-n es nem is reggeli elso pisibol van, de van egy nagyon nagyon halovany 2. csik, ami 1 percen belul elojott. Ti is latjatok?2012. nov. 14. 15:54
21/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok, koszi mindenkinek a drukkot :)
Csinaltam ma reggel tesztet, es picit sotetebb a 2. csik :) Remelem most mar latjatok ti is :)
2012. nov. 15. 07:01
23/29 anonim válasza:
11-es vagyok,én még mindig nem látom...sajna..bocsi,de ha nem olyan érzékeny,akkor még jó pár nap,mire normálisan ki fogja mutatni,és a képen mi is látjuk,esetleg sötétíthetsz a képen,mert akkor lehet jobban látszana,én így a képen nem látom,vagy marad a Clearblue digital,az egyértelmű....és mielőtt vki írja-nem dolgozom a Clearblue-nál,ha egyáltalán van nekik bármilyük is Mo-n. Még majd írj,hogy mi az eredmény,izgulok Veled,addig se magammal foglalkozom,a kis Babóm nem úgy tűnik,hogy ki akarna bújni,pedig már nagyon jó lenne babázni :-)
24/29 anonim válasza:
szia én tettem át neked negativba én ezen is látom:-.)
25/29 anonim válasza:
Mintha ezen már látnék valamit...;) Várjuk a holnapit is... Szorítok,hogy legyen egy szép egyre erősebb csíkokból álló tesztsorozatod,ami a kis lakót mutatja!!!!
26/29 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek lanyok!!!! Ez bizony POZITIV!!! :) Csak nem birtam ki es csinaltam egy clearblue digitalisat :)) Koszi mindenkinek!!!
Itt a bizonyitek! :)
2012. nov. 15. 13:41
27/29 anonim válasza:
YESSSS!!!
Ugye megmondtam,hogy ez tutira megmondja!Én is lefotóztam anno :-)
de örülök,kicsit bűntudatom lett volna,ha megveszed jó drágán,aztán még se sikerül,de ugye mondtam,hogy ez tutira megmondja.GRATULÁLOK!!!!!!!Nézegesd ma,mert holnapra eltűnik :-)
28/29 anonim válasza:
:) Jaj de jó! Minden jót kívánok nektek!!!!!
29/29 anonim válasza:
24es válaszolot nem igazán értem mivel én tettem fel a negativot a képről de amugy mindegy,örülök nektek,boldog babavárást kivánok ja és nagyon jok a megérzéseid 11+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!