Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
 211/227 anonim ***** válasza:

Húú de izgi.. :)

Mindenki bebabázik körülöttem.... :D

Hihetetlen.. :D

Gratulálok mindenkinek, Boldog Babavárást Nektek! :) ♥

Petra voltam

2014. márc. 21. 07:24
 212/227 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok lanyok, orulok en is hogy jol vagytok. Mi mar a masodik trimeszterben. Monika hgy vagy, tunetek? Eva
2014. márc. 21. 19:03
 213/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Köszönöm Petra! :)

Éva,nincsenek tüneteim,csak a cicim feszül,meg nagyon duzzadt,de azonkívül semmi.Szedem az Elevitet,lehet azért nincs hányinger. :)

Vigyázzatok magatokra!

Mónika

2014. márc. 22. 11:06
 214/227 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok Monika? Hanyadik het? Mi jol,meg nem lattuk, kisfiu v kislany.de majd:)))
2014. ápr. 5. 00:05
 215/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Jól vagyunk,köszönjük.Pénteken voltam 9 hetes.Akkor voltam ultrahangon is,már 22mm-es,és jó erős a szívhangja! :) 25-én megyek a 12 hetes Uh-ra,meg a Down-kór szűrésre.

Örülök,hogy ti is jól vagytok!Hányadik héten is vagy?Kb mikor derül ki,hogy fiú lesz vagy lány?Én azt hittem a 12 hetes Uh-on már látni fogják,de ezek szerint még nem.

Vigyázzatok magatokra!

Mónika

2014. ápr. 7. 14:42
 216/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!Ki hogy van?Éva,hol tartotok,hogy bírod ezt a meleget?

Mi jól vagyunk,19 hetes vagyok,még nem tudjuk,hogy mi lesz,de talán a pénteki ultrahangon kiderül.Már nagyon aktív,szinte állandóan mocorog a 16. héttől. :) Csak a meleget viselem kicsit nehezen.

Kedves Kérdező,nálatok mi újság?Hogy sikerült a nyaralás?

Mónika

2014. jún. 11. 11:15
 217/227 A kérdező kommentje:

szia! :-)

nálunk minden szupi, gyönyörű volt a nyaralás!

most lesz azóta a 2.ciklusom, ami egyben a 2. szoptatásmentes hónap is. ha lesz hír a baba felől jelentkezem :-)

jó egészséget nektek, hihetetlen hogy már 19 hetes vagy!

2014. jún. 11. 13:12
 218/227 A kérdező kommentje:

Kismamás társak! Ti ovu környékén hogy voltatok együtt (márha tudjátok mikor fogant)?

nekem ma pozi volt az ovutesztem, érzem is az ovus fájdalmat, viszont vasárnap óta nem voltunk együtt, előtte kb 2-3 naponta.

már az időzítésen is gondolkodtam, hogy "alakítok", este helyett hajnalban, elvileg a pete is akkor szabadul ki...

csak esélynövelésért. az ilyen alkalom igen tervezett szex, a többi viszont örömködés:-)

2014. jún. 11. 17:55
 219/227 A kérdező kommentje:
2014. jún. 23. 19:01
 220/227 anonim ***** válasza:

Gratuláloook! :)

Képzeljétek, megbeszéltük a párocskámmal, hogy na most már jöhet a kistesó, jövő hónapban rá is állunk a kérdésre... :)

Már a fiam is kérdezte, hogy hol a kistesó, pedig nem beszéltünk róla előtte, eszébe jutott, hogy már egyszer majdnem volt egy tesója... :)

Petra voltam :)

2014. jún. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!