Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
 191/227 anonim ***** válasza:
100%

Köszi csajok! akkor még esetleg számíthatok jó kis hányingerre így az első trimeszter végén...de majd még beszámolok. Szép napot!

Éva

2014. febr. 4. 14:01
 192/227 A kérdező kommentje:

hát ezt nem tudom, volt az első gyereknél? én ismerek olyat akinek egyáltalán nem volt és olyat is akinek még a 20as hetekben is volt. én megúsztam 3 héttel, szerintem ez kibrható volt és inkább émelygés :-)

Petra nálam nem nyílik a link!

2014. febr. 4. 16:40
 193/227 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem volt es meg most sincs hanyingerem. De mar hallottam olyat, hogy egyik gyereknel van, masiknal nincs. Sokkal faradtabb vagyok, pedig elsomnel is nagyon faradt voltam! Persze szedem a vitaminokat, kisfiam meg neha eleg turelmes ha lustalkodom mellette.

eva

2014. febr. 5. 20:56
 194/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Ki hogy van?Én most teljes gőzzel belevetettem magam a nyelvtanulásba,viszonylag ritkán netezek.Nem is görcsölök most rá a dolgokra,de remény azért van,sikerült többször is együtt lennünk a napokban.Ha jól számoltam csütörtök-péntek körül lesz peteérésem.Szombaton,és kedden is voltunk együtt,és még a héten lesz is rá esély,mert most nem olyan gáz a meló,nem vagyunk olyan fáradtak. :-) Majd meglátjuk!Szorítok mindenkinek,aki még velem együtt készülődik! :-)

Mónika

2014. febr. 12. 09:22
 195/227 A kérdező kommentje:

húú én most egyáltalán nem vagyok rajta a témán és majdnem örülök is neki hogy nincs!most elég sok magánéleti stresszem is van, elég rossz hangulatúak most a napjaim (biztos az idő is bejátszik).

;-(

neke szurkolok Móni és sikeres nyelvtanulást!milyen nyelvet tanulsz?

2014. febr. 12. 13:22
 196/227 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem az eszperantót.Igazából csak azért,hogy kézhez kapjam a diplomámat,mert már négy éve államvizsgáztam,és nyelvvizsga nélkül nem kapom meg.Igaz,hogy csak egy sima bölcsész diploma,de jobb lenne,ha nálam lenne.Így ez most eltereli a gondolataimat a babáról,és még hasznos is.

Kedves Kérdező,akkor neked szorítok,hogy a nyaralás után,vagy még alatta összejöjjön a baba.Így a napsütést is zavartalanul élvezheted! :-)

Mónika

2014. febr. 15. 11:58
 197/227 A kérdező kommentje:

eszperantóval szerezte meg egy ismerősöm is a diplomát :-D

hát én komolyan letettem most a babáról és már egyáltalán nem érdekel a dolog,most valahogy nem "vonz már" vagy hogy is mondjam. leköt a kisfiam rendesen, egyenlőre talán jobb is ha 3an vagyunk és élvezzük hogy végre lehet vele utazni, jönni menni stb. egy pici babával azért eléggé be van zárva az ember. egy kicsit élvezem a "szabadságot" aztán jöhet!

visszatérve: csináld is meg, legyen meg, később talán nem menne. én utolsó éven hagytam ott az egyetemet és tutira nem is fogom befejezni, mert ez a szakasz után úgyis újabb babázás jön :-)

2014. febr. 15. 16:42
 198/227 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem látod a képet, sajnos máshol nem találtam meg. Itt változatlan a helyzet, minden rendben van, no babaprojekt. :)

Puszi Nektek, Petra :)

2014. febr. 21. 09:30
 199/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Hogy vagytok?Én mostanában nagyon fáradt vagyok.Pár napja elkezdtek fájni,és eléggé meg is nőttek a (testalkatomhoz képest,amúgy is nagy) melleim.Oldalt és középen iszonyú érzékenyek.Persze a tapasztaltabb munkatársnőim már belém magyarázták a babát. :) Holnapra nem várom,de nem bírtam kivárni,és ma amikor felkeltem délután (mert éjszakás vagyok), csináltam egy tesztet.És lehet,hogy csak hallucinálok,de láttam egy második csíkot,igaz nagyon halványan!!!! :) Alig várom,hogy hazaérjen a párom,hogy ő is megnézze,és megmondja hülye vagyok-e. :) Remélem jól látom!! :) Kapásból elsírtam magam. :)

Éva Te hogy vagy?Doki mit mondott?Minden rendben? Vigyázzatok magatokra!

Mónika

2014. febr. 26. 15:40
 200/227 anonim ***** válasza:
100%

Hát,párom hazaért,megnézte a tesztet.Ő is lát valamit rajta!!! :) Az első kérdése az volt,miért nem pisiltem rá rendesen... :) Szóval holnap,vagy holnapután csinálok még egyet,remélem tényleg jól láttunk!

Mónika

2014. febr. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!