Ki nem várja december 6 körül?
:-( sajnálom!
Mi most nagyon szerintem nem is voltunk pé körül együtt vagy talán igen?! 2x volt ovus tünetes napon az egyik körül igen. Nem nagyon foglalkoztam vele őszintén szólva most lejöttem a témáról. Elfoglal a nyaralás szervezése, tervezgetése. Plussz tegnap begyulladt a kisfiam kukija reggel a Klinikán kezdtünk. Nem tudják az okát..fertőtlenítjük és várunk. Egyenlőre ugyanolyan duzzadt, piros és fáj neki, remélem holnapra enyhül mert nagyon rosszul viseljük hogy fájdalma van ;-(
Most a hétvégén anyósoméknál, szüleimnél vagyunk és holnap egy fodrászt is beiktatok:-) csak kisfiam legyen jobban!! :-(
Éva remélem jól vagytok, gondolom azóta doki látott már?! Móni mi nem adjuk fel igaz?!:-) Petra te pedig pihengess aztán majd csapó 2.;-)
Többiek?valaki olvas még?
Sziasztok! Jaj szegénykém,remélem hamar rendbejön a kis kukac!!! :-)
Így van,mi nem adjuk fel!Bár lehet nekem sem kéne most annyira görcsölnöm,inkább belekezdek a nyelvtanulásba,hogy végre letegyek valami nyelvvizsgát.Vagy nem tudom,keresek valamit,ami kicsit eltereli a gondolataimat,hátha akkor hamarabb összejön a bébi. Új hónap,új remény! :-)
Szép napot nektek!!
Mónika
Sziasztok Lanyok, persze itt vagyok en is, es nagyon drukkolok Nektek es kitartast kivanok! No stressz!
igen voltunk dokinal,lattam a picit van szivhangja, lassan kell majd menni a tobbi vizsgalatra is. Ugyhogy pocakban is nagy az Élet! Meg nem mondtuk el a batyjanak, majd kivancsi leszek mit szol. De a babak allitolag ezt megerzik. Ti mit tudtok errol?
kedves kerdezo, remelem jobb mar a kisfiadnak, majd ird le mi volt, mire figyeljunk mi is. Jo hetveget Nektek!
most szerencsére enyhülni látszik a gyulladás. sajnos nem tudják az okát azt mondták fiúknál ez gyakran előfordul amíg nem lehet hátrahúzni nekik..
így van új hónap:-)
bár én most úgy vagyok vele nem baj ha nyaralás után jönne mert akkor élvezhetném a napsütést már amennyire tudom majd a pici fiamtól! :-)
A hatalmas faradtsag, s hogy delutanig alug eszem, de kifejezetten nincs semmi rosszullet! Mar a szedules is egyre kevesebb. Meg a szopi is azert lefaraszt egy kicsit, de azt mondhatom,h meg ok.
aprilis mindjart itt van, tok jo, h mentek!
na azért ez jó hír. bár a fáradtság az borzalmas, nekem az volt. hányingerem csak 3 hétig kb a 9-12 hétig, de elég is volt.
túl leszel rajta :-)
Örülök Nektek Éva! :)
Kérdező jobbulást a fiadnak!
Vigyázzatok magatokra, kitartás, a remény hal meg utoljára! :)
Szép Napot Nektek! Petra
Ha már remény... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!