Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
 181/227 A kérdező kommentje:

:-( sajnálom!

Mi most nagyon szerintem nem is voltunk pé körül együtt vagy talán igen?! 2x volt ovus tünetes napon az egyik körül igen. Nem nagyon foglalkoztam vele őszintén szólva most lejöttem a témáról. Elfoglal a nyaralás szervezése, tervezgetése. Plussz tegnap begyulladt a kisfiam kukija reggel a Klinikán kezdtünk. Nem tudják az okát..fertőtlenítjük és várunk. Egyenlőre ugyanolyan duzzadt, piros és fáj neki, remélem holnapra enyhül mert nagyon rosszul viseljük hogy fájdalma van ;-(

Most a hétvégén anyósoméknál, szüleimnél vagyunk és holnap egy fodrászt is beiktatok:-) csak kisfiam legyen jobban!! :-(

Éva remélem jól vagytok, gondolom azóta doki látott már?! Móni mi nem adjuk fel igaz?!:-) Petra te pedig pihengess aztán majd csapó 2.;-)

Többiek?valaki olvas még?

2014. jan. 31. 19:56
 182/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Jaj szegénykém,remélem hamar rendbejön a kis kukac!!! :-)

Így van,mi nem adjuk fel!Bár lehet nekem sem kéne most annyira görcsölnöm,inkább belekezdek a nyelvtanulásba,hogy végre letegyek valami nyelvvizsgát.Vagy nem tudom,keresek valamit,ami kicsit eltereli a gondolataimat,hátha akkor hamarabb összejön a bébi. Új hónap,új remény! :-)

Szép napot nektek!!

Mónika

2014. febr. 1. 14:28
 183/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lanyok, persze itt vagyok en is, es nagyon drukkolok Nektek es kitartast kivanok! No stressz!

igen voltunk dokinal,lattam a picit van szivhangja, lassan kell majd menni a tobbi vizsgalatra is. Ugyhogy pocakban is nagy az Élet! Meg nem mondtuk el a batyjanak, majd kivancsi leszek mit szol. De a babak allitolag ezt megerzik. Ti mit tudtok errol?

kedves kerdezo, remelem jobb mar a kisfiadnak, majd ird le mi volt, mire figyeljunk mi is. Jo hetveget Nektek!

2014. febr. 2. 12:30
 184/227 A kérdező kommentje:

most szerencsére enyhülni látszik a gyulladás. sajnos nem tudják az okát azt mondták fiúknál ez gyakran előfordul amíg nem lehet hátrahúzni nekik..

így van új hónap:-)

bár én most úgy vagyok vele nem baj ha nyaralás után jönne mert akkor élvezhetném a napsütést már amennyire tudom majd a pici fiamtól! :-)

2014. febr. 2. 14:56
 185/227 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mentek nyaralni, mostansag, vagy majd csak nyaron?
2014. febr. 2. 18:33
 186/227 A kérdező kommentje:
Április elején indulnánk.
2014. febr. 3. 08:06
 187/227 A kérdező kommentje:
Éva nincsenek rosszulléteid?
2014. febr. 3. 08:07
 188/227 anonim ***** válasza:
100%

A hatalmas faradtsag, s hogy delutanig alug eszem, de kifejezetten nincs semmi rosszullet! Mar a szedules is egyre kevesebb. Meg a szopi is azert lefaraszt egy kicsit, de azt mondhatom,h meg ok.

aprilis mindjart itt van, tok jo, h mentek!

2014. febr. 3. 15:13
 189/227 A kérdező kommentje:

na azért ez jó hír. bár a fáradtság az borzalmas, nekem az volt. hányingerem csak 3 hétig kb a 9-12 hétig, de elég is volt.

túl leszel rajta :-)

2014. febr. 3. 20:57
 190/227 anonim ***** válasza:

Örülök Nektek Éva! :)

Kérdező jobbulást a fiadnak!

Vigyázzatok magatokra, kitartás, a remény hal meg utoljára! :)

Szép Napot Nektek! Petra

[link]

Ha már remény... :)

2014. febr. 4. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!