Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
 171/227 anonim ***** válasza:
Sziasztok. 1 hónapot kell várni, már lehetne próbálkozni, de még nem érzem azt, hogy na mindent bele. Várunk. Majd idővel, ráérünk, fiatalok vagyunk. Ma 2 éves a kisfiam, úgyhogy buli van :) Szép napot Nektek! Petra
2014. jan. 27. 10:22
 172/227 A kérdező kommentje:

Persze, lelkileg is nyitottnak kell lenni és van idő. Hány éves vagy amúgy, mármint a fiatal mit jelent?:-)

Boldog Szülinapot a gyermeknek!!:-))

2014. jan. 27. 20:02
 173/227 anonim ***** válasza:
100%

Mi is boldog szulinapot kivanunk a kisfiadnak Petra!

Kedves Kerdezo, Neked pedig nagyon jo nyaralast, napsutest! Amig mi probalkoztunk, kisfiam rengeteget valtozott, ezert igy utolag nem is nagyon banom h nem korabban lettem babas ujra, talan igy majd jobban elfogadja, ha nem o lesz csak a kiskedvenc. Szep napot mindenkinek!

2014. jan. 28. 11:57
 174/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Boldog szülinapot Petra a kisfiadnak! :)És szorítok,hogy minél előbb túl tedd magad a dolgokon,és izgulhassunk értetek is! :)

Örülök Éva,hogy jól vagy,a fejfájásra én a vietnámi balzsamot ajánlanám,nincs káros hatása,és csak be kell dörzsölni a halántékot,én mindig ezt használom,nem szeretek bogyókat szedni.

Kedves Kérdező,tök jó,hogy mentek majd nyaralni! :)Remélem jó időtök lesz,bár az még kicsit odébb van. Köszönöm mindenkinek,hogy szurkoltok nekünk! :)

Most 2 nappal vagyok a nemvárt előtt,ma elkezdett olyan menziszerűen görcsölgetni a hasam,és úgy is érzem,hogy meg fog jönni.Hát majd meglátjuk,remélem nem!

Mónika

2014. jan. 28. 16:46
 175/227 A kérdező kommentje:
szurkolok Móni!! :-)
2014. jan. 28. 21:50
 176/227 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Köszönjük a köszöntést. Hát ha én megmondom, hogy hány éves vagyok, tuti leültök. :D

19 éves vagyok, a párom 25. :)

Petra voltam :)

2014. jan. 29. 07:30
 177/227 anonim ***** válasza:
Drukkolok Móni :) Petra voltam, ez elmaradt. :)
2014. jan. 29. 07:30
 178/227 A kérdező kommentje:
Akkor tènyleg no stressz, bôven van idô!! ;-)
2014. jan. 29. 10:00
 179/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Mára nem vártam,nem is jött meg,de azért még nem nagyon merek reménykedni.Megvárom a hétvégét a teszttel mindenképpen. Petra akkor tényleg van még időtök,nyugi! :) Amúgy én nem ültem le,nálunk nagyobb a korkülönbség,én 26 vagyok párom 38. De nem az évek számítanak,hanem a szerelem. :)

Mónika

2014. jan. 30. 18:47
 180/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Hát csak egy napot kellett várni,ma reggelre megjött... :( Na de mindegy,majd jövő hónapban újra próbálkozunk!

Mónika

2014. jan. 31. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!