Ki nem várja december 6 körül?
Sziasztok! Elvileg, kalkulatorok szerint mar 6-7 hetes. Neha szedulok. A szopi nem faj, meg kell a picinek, azert egyre kevesebbet probalok. Viszont nagyon faradt vok! Kis folyas van meg, semmi mas tunet.
hajra csajok!
Ti mikor mennetek dokihoz?
Sziasztok!Én az első pozitív teszt után mennék is dokihoz,de azért mert dolgozok,és táppénzre kéne menni már az elején.Remélem minél hamarabb ide jutok! :)
Vigyázz magatokra! :)
Mónika
Móni, mikorra nem várod? ha jól számolom 30 körül ?
nekem csak 29 körül lesz a pém, és azt hiszem 12 körülre írja a mensit.
elvileg holnaptól írja már a termékeny napokat nekem. most lh tesztezni sincs kedvem és a boltban a terhestesztet is visszatettem, nem akarom magam bepörgetni, mert nagyon rossz csalódni, a múlt hónap nem esett jól.
arra gondoltam 2 naponta együttlét elég. szerintetek? tegnap tegnapelőtt voltunk, mert éhes volt a férj a távollét után és rám is rámfért a szórakozás :-) de arra gondoltam hogy ez a 2 naponta optimális lenne..nem tudom, nem értek hozzá. az első babánál elsőre beletrafáltunk, abban az időben kb hetente 1x voltunk együtt mert sokat utaztunk, tanulás stb. és akkor pozi teszt reggelén és másnap reggel voltunk és összejött.
és egyébként nincs vágyam konkrétan a nemre, de azért egy kislány jó lehetne a fiam mellé...
olyat olvastam valahol egyszer hogy még az is számíthat mikor vagytok együtt, állítólag reggel hatásosabb. ti hallottátok ezt?
fiamnál reggel voltunk, de akkor ezt nem tudtam, így volt időnk. merthogy a pete hajnalban szabadul ki legtöbbször, ebben lehet vmi mert egyik hónapban fel is ébredtem hajnalban ovus gröcsre.
Éva mikor mész orvoshoz, melyik kórházban akarsz majd szülni? Én az elsőmet Imrében szültem.
Sziasztok!Én is 30ra számoltam a menzit,majd meglátjuk,remélem nem jön meg.Bár nem tudom,azóta az egy napos vérzés óta folyamatosan görcsölgetek.Ez kicsit idegesít.Mostanában elég sokszor megszédülök,és kavarog a gyomrom.De kétlem,hogy ezek tünetek lennének,korai lenne még,mert 12-én,és 19-én voltunk együtt.Sajna a munka miatt többször nem nagyon tudunk. :( De már csak kb egy hét és kiderül.
Szerintem jó lesz két naponta,én is azt olvastam,hogy az a legjobb,mert így van idejük termelődni a kis katonáknak. :) Szorítok nektek! :)
Éva,mi újság?Hogy vagytok?
Mónika
Sziasztok! :)
Annyira örülök Éva! :)
Móni, Kérdező, kitartás.
Hát nálunk zajlanak az események, úgyhogy mi most leálltunk a tesózással, de hála istennek megjött időre, bár nagyon erős volt a vérzés és nagyon sok volt, darabokkal.
Ugye 20-án voltam dokinál, akkor állapította meg a korai vetélést, 5 hetes voltam kereken. Azt mondta a dokim, hogy 23-án teszteljek, ha + kell egy kaparás. Nagyon féltem, hogy őszinte legyek, kaptam ergam cseppeket, de úgy látom jót tett, 24-én vagy 25-én reggel teszteltem, szép karácsony volt, de legalább a teszt - lett, így "megúsztam" a fizikai fájdalmakat, legalább azt... Most viszont ez a vérzés megijesztett, de remélem minden rendben, bár szülés után az első vérzésem is erősebb volt.
Remélem mindenkivel minden rendben van, remélem ebben a hónapban mindenki bebabázik! :)
Szép Napot Nektek! Petra voltam.
Köszönöm lányok, jol vagyunk, azt leszamitva h rettenetesen faj a fejem. Nehany bogyot beszedtem, de nem segitett, tobbet meg nem merek.
en is olvastam, h ovu elott kell az egyuttlet h kislany legyen, mert a lanyok lassabbak de tovabb elnek. De eleg sokara jott ossze, majd egy ev, s igy ezt a luxust nem engedtuk meg magunknak, amugy en is lanykara vagyok raallva kisfiam melle.lehet, orvosi pe.meghatarozaskor nagyobb eselye van a fiu-lany tervezesnek, nem tudom.
sztem is eleg 2naponta. Mi a kisfiamnal majd mindennap egyutt voltunk, ugyhogy nem tudom mikor fogant.. Most pedig ritkabban a faradtsagok meg ferjem sok munkaja miatt.kb 2-3 naponta. A kalkulator dec 19re irja. Dokihoz majd csak jovoheten, es Imreben szultem en is kedves Kerdezo,elegedett voltam mindennel, dehat volt dokim.
Lanyok Nektek hajra meg, Moni drukkolok, hogy baba legyen, en mar hamar szedultem, joval a pozi teszt elott.
Petra ilyenkor varnotok kell, vagy majd ahogy epp alakul?
Petra örülök, hogy jelentkeztél! sajnálom ezt a sztorit, csodállak hogy ilyen pozitív vagy és túllendültél ezen! gondolom akkor most ezért vártok kicsit...
Éva, micsoda véletlen akkor :-) nekem is volt dokim, bár mivel elutazott egy helyettest kaptam és nála. a következőt is ott szeretném vagy Istvánban (ide kaptam jó orvos ajánlást, csak itt rosszabbak a körülmények..), mivel ahol most lakom mindkettő 1 órára van.
A fáradtság volt nekem is a legjellemzőbb a fiamnál és arra számítok a másodiknál is ez lesz.
Most úgy vagyok vele lesz ami lesz, nincs kedvem lh tesztelni se...közben férjem meglepett, mert sok-sok tervezés után végre elmegyünk egy nagy nyaralásra, amit már évek óta halasztgatunk és nem bánom ha ott nem vagyok még babás mert már nagyon vágyom a napozásra! imádom, de a baba miatt kerültem jó ideje.
Szóval nem teszünk ellene de nem is kattogok rajta mint pl múlt hónapban :-)
Móni, nagyon szurkolok neked és remélem 5-6 nap múlva pozit tesztelsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!