Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
 201/227 A kérdező kommentje:
a halvány is pozitív!! akkor én már halkan gratulálok is :-))
2014. febr. 26. 21:20
 202/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Köszönöm Kedves Kérdező!! :)

Pénteken már szép pozitív lett a teszt.Hétfőn megyek a háziorvoshoz kiíratni magam,mert 3 műszakban dolgozok,álló munkát végzek,nem szeretnék rizikózni.Azt olvastam,hogy az 5. héten már el lehet menni dokihoz,már meg tudja állapítani a terhességet.Szerintetek is érdemes már jövő hét vége felé elmennem?Annyira boldogok vagyunk,pedig az elmúlt 4 hónap már kicsit kikészített. :) De csak sikerült!!! :)

Vigyázzatok magatokra,majd még jelentkezem!

Mónika

2014. márc. 1. 13:33
 203/227 A kérdező kommentje:

Jaj de nagyon örülök!!!gratulälok!!:-))))

Elmenni elmehetsz de szívhang késôbb szokott lenni, nekem 6.héten nem volt, 3 hét múlvára hívtak vissza. Sztem hívd fel a nôdokidat kérdezd meg mikor menj!;-)

2014. márc. 1. 18:53
 204/227 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük szépen!!! :)

Hát igazából nincs orvosom,nem igazán járok nőgyógyászhoz,még az éves szűréseket is halogatom,amíg lehet.Nem szeretek járni,de most ez nem kérdés. :) Majd meglátom,mit mond holnap a háziorvos.Főleg a munkahely miatt kéne minél előbb a vizsgálat,nehogy elküldjenek a táppénz alatt.

Mónika

2014. márc. 2. 17:16
 205/227 anonim ***** válasza:
100%

Monika gratulalok, nagyon orulok!! Mi jol vagyunk koszi, beneztem az oldalra s lam, milyen jo hir fogad!! Mi lassan tul az elso trimeszteren, kicsit mulik a hatalmas faradtsag.a szuresekre meg sajna el kell jarni evente, mert barmi elofordulhat.

jo babavarast Nektek!

eva

2014. márc. 4. 19:41
 206/227 A kérdező kommentje:

Örülök h mindenki jól van! És annak is ha jelentetek néha ki hogy van:-)

Nálam is minden ok pörögnek a napok, 04.09-én indulunk pihenni.

Amikor nálunk is útban lesz a tesó mindenképpen írok, úgy lenne kerek ha akkor zárnánk a témát (vagy nyitunk újat hoxàn) :-)

Puszi csajok

2014. márc. 5. 10:06
 207/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Hétfőn voltam vizsgálaton,mert a háziorvosom nem volt hajlandó táppénzre venni.Persze,még nem látott az orvos semmit,de a szűrést megcsinálta,és azt mondta,a méhem már nagyobb,úgyhogy valószínű a terhesség.Persze táppénzt így ő sem tudott javasolni,de a főnököm rendes volt,és írt szabit egész hétre.Pénteken kell megint ultrahangra mennem.Azt mondta,ha betöltöm az 5. hetet,már szinte biztos,hogy látja a babát.Minden nagyon új még nekem,és olyan izgatott,és boldog vagyok,de élvezem az egészet! :) És a vőlegényemet is,mintha kicserélték volna,eddig is szeretett,de most sokkal jobban odafigyel! :) :)

Éva,örülök,hogy jól vagytok!További jó egészséget,és boldog babavárást!

Kedves Kérdező,nektek pedig jó pihenést áprilisra,és remélem utána hamarosan tőled is jó híreket kapunk!! :)

Majd még jelentkezem,legyetek jók!

Mónika

2014. márc. 5. 12:07
 208/227 A kérdező kommentje:

igen ilyenkor még korai, nem látni semmit, legalábbis nekem is ahogy írtam még 6.héten se volt szívhang, akkor 3 hét múlvára hívtak vissza.

idén biztos összejön a baba, most jó így hárman, eléggé leköt a bébi :-D

örökmozgó a drágám..

puszi csajok

2014. márc. 5. 12:44
 209/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok!

A tegnapi ultrahangon,már látszott a petezsák,8mm-es.3hét múlva kell visszamennem,addigra már lesz szívhang,azt mondta az orvos.Mivel 3 műszakban dolgozok,adott táppénz javaslatot is.

Remélem ti is jól vagytok!!

Mónika

2014. márc. 15. 12:45
 210/227 A kérdező kommentje:

szuper, nagyon örülök!! :-)

itt minden okés nálam :-)

2014. márc. 15. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!