Ki nem várja december 6 körül?
Örülök Éva,hogy minden rendben van,és nagyon gratulálok a pozitív teszthez!!! :-)
Mónika
Wow gratulálok a pozi teszthez!!:-))
Móni teszteltél?az 1 nap mensi nekem gyanús.
10 dpon vagyok még teszteltem már ma de persze negatív..
Ja és Éva sok sok örömet nektek 1 év próbálkozás után ez egy csoda!!!:-)) bárcsak én is mihamarabb pozit tesztelhetnék!
Vigyázz magadra sok boldogságot!
Igen,vasárnap reggeli pisiből negatív lett...
Viszont érdekesek a dolgok,ha lenne ötletetek,szívesen fogadom.Szóval:csütörtökön barna folyásom volt,kisebb-nagyobb egybefüggő darabokkal,péntek délelőtt egy kis barna maszat,aztán délután 4-11ig dőlt belőlem a vér,de csak halvány piros,semmi darabkák.Szombaton egy-két csepp barna.Vasárnap a teszt után egész nap barnáztam,ami mára átment halvány,bugyirózsaszín folyásba.Tudom,hogy kicsit undi,ahogy leírtam,de másképp nem tudom.Fogalmam sincs,hogy mi lehet ez,most rohanjak orvoshoz,vagy pár nap múlva teszteljek megint?Köszönöm előre is,ha tudtok segíteni!!!
Mónika
Hát,sok helyen utána olvastam,szinte mindenhol azt írják,hogy vannak ilyen hónapok,ez normális lehet.Vetélésre nem is szeretnék gondolni,mert első baba lenne,bár a pakliban benne van.De így,az olvasottak után most kicsit megnyugodtam,és belenyugszom,hogy új próbálkozós hónap jön.
De neked szorítok nagyon kedves kérdező!!! :)
nem akartalak megijeszteni, inkább megnyugtatni, hogy orvos nézzen meg:-)
jaj bárcsak igazad lenne...tudom korán volt a mai teszt de eléggé elszomorított, pedig a fiamat 12dpon se mutatta a teszt...utánanéztem és 18 dpon teszteltem újra mikor pozi is lett (ezt elírtam az elején vhol mert 15öt írtam). szombaton kellene megjönnie...meglátjuk :-/ nem merek reménykedni :-(
te most hányadik ciklus napodon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!