Ki nem várja december 6 körül?
ez aranyos Petra:-) őszintén kívánom, hogy így legyen! ;-)
Éva:
hát most az apja rakja le és ő nyugtatja meg ha megébred, az éjszakairól leszoktatjuk, mert szeretnénk, ha más módon is meg tudna nyugodni. ugye 1 éves kor után már egyre jobban ragaszkodik és ezért most szeretnénk még átszoktatni pl erre, hogy az apja bemegy és hátsimivel visszaalszik. lekopogom jól megy. egyszer már 1 hétig csináltuk így, de elutazott a férjem így dugába dőlt, pedig akkor 3.-4. éjjelre átaludta már. Egyrészt szeretnénk ezt, hogy mindkettőnk meg tudja nyugtatni (így tudjuk egymást váltani), másrészt szeretnénk tesót, és szeretnénk, ha nem akkor kellene várandósan ezt megcsinálni, nem akarom, hogy összekötődjön neki ez bármilyen szinten a testvérrel, és ugye vágyam az is, hogy előtte egy kicsit tudjak pihenni, illetve pocakosan éjjelente aludni (természetesen belefér, hogy olykor olykor felkel, de mindennap többször már nem szeretnék). Sajnos nekünk nincs segítségünk, ketten evezünk ebben a hajóban a férjemmel, így ezt a megoldást ötlöttük ki és eddig (most 5. éjjel jön javuló tendenciában vagyunk, 1-2x ébred és ki sem kell venni az ágyából). szóval a szoptatásban nekem inkább a fáradtság a megoldandó feladat épp. hogy ez mennyire függ össze a teherbeeséssel? olyan szinten biztos, hogy egy kipihentebb anyuka biztosan könnyebben is esik teherbe. szoptatás elviekben nem kizáró ok, rengetegen teherbeesnek még olyankor is amikor a baba 8-12x szopik egy nap. Azt mondják, ha napi 6 alá csökken, akkor már nincsen fogamzásgátló hatása...nekem pém tuti van, de állítólag attól még, hogy van és kijelzi az lh-teszt nem biztos, hogy megreped a tüsző...hm ezt nem tudom és figyeltetni sem tudom, mert komplikált lenne nődokihoz bejárnom és ilyen szinten nem akarok ráfeszülni....bocs a hosszú írásért.
mióta próbálkoztok és mekkora a kicsi? hányszor szopik egy nap?
Sziasztok!Sajnálom lányok,hogy nem jött össze!!!
Ma én is csatlakozok hozzátok,4nap késés után ma reggelre megjött,úgyhogy újabb próbálkozós hónap következik. :-)
Kitartás mindenkinek,és sok sikert babásodáshoz!!! :-)
Petra akkor neked még megy a drukk!
Szia! Sajnálom, de majd csak összejön. Én 3 évet vártam erre: [link]
Kitartás!!!
4 es voltam.
Mindenkinek szép napot!!!
Gratulálok! :)
Azt hiszem ma bevásárolok tesztből.. :D
Petra voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!