Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/227 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm,aranyosak vagytok! :)

Viszont közben eszembejutott,hogy 23-án voltunk együtt utoljára,és ugye azóta még nem telt el két hét,tehát elvileg még lehet esély.És tényleg nem akar megjönni.Hát majd kiderül,most már jobban vagyok. :)

Mónika

2013. dec. 3. 17:02
 82/227 A kérdező kommentje:
szerintetek 20-25 ös tesztek mikor mutatják ki legelőbb? és esetleg du, estiből mikor?
2013. dec. 3. 17:33
 83/227 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 25-os a nemvart napjan,legalabbis a teszteken ez volt.
2013. dec. 3. 20:58
 84/227 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nekem kezd megjönni, mindenkinek sok sikert akinek még nem jött meg! Karàcsonykor újabb peteérésem lesz:-)
2013. dec. 4. 18:36
 85/227 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Nekem még sehol semmi,már harmadik napja.Vettem ma x-epil csíkot,de az is negatív.Várok még két napot és újra tesztelek.

Kedves kérdező,sajnálom,hogy nem jött össze,de a karácsonyod tuti jó lesz. :-) Milyen szép lenne egy karácsonyi baba! :-)

Mónika

2013. dec. 4. 18:56
 86/227 A kérdező kommentje:
oh szurkolok :-)) hát végülis az elsőmet februárban teszteltem, ha összejöne a karácsonyi őt januárban fedezném fel :-)
2013. dec. 4. 21:59
 87/227 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ugy nez ki nekem is megjott, 2 nappal korabban... Pedig mar sokadik probalkozas. Nem tudom mi lehet a gond,pozitiv ovu teszt, egyutt is voltunk, pempoztem ebben a honapban, vitaminoztam..lehet amig meg szoptatok addig nem fog osszejonni,masra nem tudok gondolni. Szerintetek?
2013. dec. 5. 16:47
 88/227 A kérdező kommentje:
hát én is erre gondolok! mi is akkor voltunk együtt, és egyszer pár hónapja ugyanígy megpróbáltuk, igaz akkor annyira nem voltunk még elhatározva! a fiamnál elsőre így összejött, valószínű szerencse volt...úgy látszik most jobban meg kell dolgozni érte :-) ne keseredj el Éva, tudom mit érzel én is csalódott vagyok, de próbálok örülni az közelgő peteérésnek :-))
2013. dec. 5. 16:49
 89/227 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, koszi.de akkor mindenkepp le kene szoktatni a bebit a szoptatasrol? Te meddig szoptatod a babad? Nekem nagyon nehez mert csak ugy alszik el.
2013. dec. 5. 18:37
 90/227 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Jajj de nehezen mennek a napok :(

Kiraktam a fiam kis csizmáját,kipucoltuk, nemsokára beleteszi a Mikulás bácsi az ajándékot.

Én írtam a Mikulásnak levelet, hogy hozzon nekünk egy kistesót, én nem akarok a gólyára várni,mert az csak a tavasszal jön és az még messze van. Még üres a csizmám, de nem baj, írtam neki, hogy tizedikére nem várom úgyhogy lepjen meg, nem baj ha egy kicsit késik az ajándék csak legyen ott! :(

Petra voltam :)

2013. dec. 5. 21:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!