Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/227 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kata, Boldog Babavárást!

Én meg azt hiszem felfáztam, vagy nem tudom, a bal oldalon annyira szúr a hasam, iszonyatosan rossz érzés.. :(

Petra voltam

2013. nov. 29. 20:36
 52/227 anonim ***** válasza:
100%

Igen második baba,és Dec2.-ra nem vártam:)

Kata

2013. nov. 29. 21:43
 53/227 anonim ***** válasza:
100%

A hónap elején én is így voltam Petra,ráadásul akkor betegedtem meg,úgyhogy a kettő együtt szörnyű volt! :-( Kitartás,vegyél jó meleg ülőfürdőt,az sokat segített nekem.

Mónika

2013. nov. 30. 13:44
 54/227 A kérdező kommentje:

húú de messze van még a hétfő-kedd...:-( előbb nem akarok tesztelni..

az első babámnál érdekes volt, mert 16. ciklusnapon volt az ovum és 27. ciklusnapon nem mutatta még. 35.napra jött volna meg normális esetben és 34.-en már ott volt a két csík...szóval lehet most sem fog még semmit sem mutatni 11. napon :-( puffadok újra, megint csak du-tól és nem ettem puffasztót, remélem ez annak jele! mellfeszülés nincs, de van akinek az nem is tünet a teszt előtt és talán az is számíthat, hogy szoptatok (hormonok miatt nem érzékeny)..

2013. nov. 30. 13:51
 55/227 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hogy érzitek magatokat? Nekem ma elég magas a pulzusom és szédülök is, de lehet csak vmi lappangó betegség. Elvileg 4 nap múlva kéne megjönnie de semmilyen mindjárt megjön érzésem sincs... Anita (1-es)
2013. dec. 1. 10:22
 56/227 anonim ***** válasza:
100%
Majd elfelejtettem, Kata neked nagy gratula!! :) Anita
2013. dec. 1. 10:26
 57/227 A kérdező kommentje:
Nekem sincs sajnos tünet csak kicsit erősebb folyás de ez lehet a közelgő mensi miatt. 4 nap van addig macteszteltem nem bírtam ki de negatív.nagyon korai volt még nem?
2013. dec. 1. 15:49
 58/227 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs tunetem, de ezt most inkabb jol veszem, mert elso babamnal sem volt ilyenkor, a nemvart elotti napon volt gyanum. Nekem meg korai tesztelni,de megprobalom kibirni, mert ha negativ,akkor mindig abban voltam nehany honapig,hogy biztos meg nem mutatja ki a teszt. Kerdezo,Neked elso babadnal korai tunet volt? A szoptatassal kapcsolatban en sem tudom,h jelez e a cici, vagy nem..
2013. dec. 1. 17:19
 59/227 A kérdező kommentje:
én az elsőnél ovu után 6.napon éreztem jobb petefészeknél szúrást, majd rá 2-3 napra puffadás, bélgáz jelentkezett 1 hétig. mellérzékenység abban a hónapban érdekes módon már ovu után pár naptól volt végig (gondolom az más miatt volt, mert baba miatt később kezdődik a mellérzékenység), semmi más nem volt. tesztelés előtt voltak fáradt napjaim, de akkor voltam vizsgaidőszakon túl, így az sem volt egyértelmű gyanú. a puffadás és a bélgáz az nagyon feltűnt, mert mint írtam 1 hétig nem múlt és kajától ugye az ilyesmi 1 nap alatt elmúlik és a mellérzékenység. nála 9. napon teszteltem semmi nem volt, újra a 15.napon teszteltem, akkor pozi volt (szinte mp alatt megjelent a második xepillel.)ma 10-essel próbáltam rá, de sajnos semmi..nem bírtam ki :-(
2013. dec. 1. 17:44
 60/227 anonim ***** válasza:
100%
Elozo honapban nagyon azt hittem, h osszejott,puffadas, belgaz, hirtelen alhasi eles fajdalom volt ovu utani idoszakban,mely tunetek korabban nem voltak. Csak mensi megjotte utan multak el. Lehet az egyesules letrejott de a beagyazodas nem sikerult. Kesett is a mensim 2-3 napot. Elso babambal a nemvart idehen barnazas volt. Akkil sima clearbblu mutatta ki, a gabriel inkabb negativat jelzett.
2013. dec. 1. 18:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!