Ki nem várja december 6 körül?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?2013. nov. 25. 15:13
11/227 A kérdező kommentje:
jaj de örülök lányok, hogy ennyien várjuk a babákat!! annyira boldog lennék ha mindannyiunknak sikerülne!! :-)
Évi: értelek, ez valóban lehetséges, akkor sok sikert és némi hízást kívánok neked ;-)
2013. nov. 26. 11:42
12/227 anonim válasza:
Én odaadom azt a 8 kg feleslegemet.. :))
14/227 anonim válasza:
Sziasztok, En elsejere nem varom, nalunk is masodik baba. Meg szoptatok en is naponta egyszer, most tert vissza a mensim, ebben a honapban probalkoztunk eloszor...
Nagyon varjuk a kistesot :-))
15/227 anonim válasza:
Sziasztok! Én is szorítok mindenkinek! :) Tünetei vannak már vkinek? Én még semmit nem érzek, mondjuk csak a mellem szokott fájni mielőtt megjön kb 1 héttel. 1es voltam.
16/227 anonim válasza:
Ahogy olvasom,sokan már a 2. babára készültök.Megkérdezhetem,hogy az első bébi mennyi idő után jött össze?Bízhatok az első hónap sikerében? 26éves vagyok.Köszönöm a válaszokat! :) 9-es voltam.
17/227 anonim válasza:
Nálunk is második baba lenne 2.-ra nem várom!
Kata
18/227 anonim válasza:
Sziasztok!! Én sem várom 3.ára :) Első baba lenne 1,5 éve próbálkozunk. Ebben a hónapban kezdtük el szedni a méhpempőt remélem meg lesz a hatása!!:)Mindenkinek kívánok mihamarabbi babásodást!!:) A.
19/227 anonim válasza:
8-12es vagyok.
Mi az elsőt nem akartuk, fogamzásgátlót szedtem, 5. gyógyszeres hónap után megtörtént rá 5 hónapra nem jött meg.
Szóval a várakozásban nem tudok nyilatkozni. :)
Petra
20/227 anonim válasza:
1. vagyok. Nálunk elsőre megfogant a kisfiam, még a nászúton. Egyáltalán nem számítottam rá, vagy 2 levél fájdalomcsillapítót beszedtem úgy fájt a fogam. De hát nagyon akart jönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!