Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 6 körül?

Ki nem várja december 6 körül?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt:-) ti mióta próbálkoztok?

2013. nov. 25. 15:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/227 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom Anita:(((

Mónika,a krémes folyás jót jelent,az első gyermekemnél krémes folyásom volt.Mikor tesztelsz?

Kérdező,szerintem még korai a teszt,egyébként nagyon érdekes hogy a dm-ben vásárolt 25érzékenységű teszten sokkal jobban látszódott a második csík,mint a vaterás one steppen.:)

Kata

2013. dec. 3. 09:40
 72/227 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sajnálom Anita! :(

Délután 14:30kor nyit a gyógyszertár,akkor megyek tesztért,és utána.Írok majd,hogy mit mutat.Azóta sincs jele se,hogy meg akarna jönni.Szerencsére!!!

Mónika

2013. dec. 3. 10:35
 73/227 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak Gabriel,és Romed kapható,ha éppen van. :S

Vannak róla tapasztalatok?Vagy mindkettő egyformán jó?Annyi mindent lehet olvasni a neten,jót is,rosszat is...

Mónika

2013. dec. 3. 10:37
 74/227 anonim ***** válasza:
100%

Anita sajnalom. 2.babat szeretnetek?

Monika, en Gabriellel is teszteltem anno, nagyon nagyon halvanyan latszott a nemvart napjan.masikat nem ismerem.nagyon drukkolok.

Kedves Kerdezo, Neked azota van valami? Tobbiek?

2013. dec. 3. 10:58
 75/227 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, aranyosak vagytok! Igen, 2. baba, 2. próbálkozás. De sebaj, 3 a magyar igazság! :)
2013. dec. 3. 11:43
 76/227 A kérdező kommentje:

sajnálom Anita :-(

Kata: én most csak vaterással teszteltem, de ugye nega volt. anno xepilt használtam. ma már nem teszteltem, mert egy coraxom van, azt nem pazarlom el! amúgy szted ez a vaterás megbízható?

Éva: ezek a fájdalmak simán lehetnek, sztem még van remény :-)

Így van, 3. a magyar igazság, én is így vagyok, nem fogok kiakadni, van még időnk!

Nekem semmi tünet képzeljétek el, viszont kicsit olyan lent, mintha felfáztam volna :-( picit szúr vagy mi, de semmi más egyéb nincs (tehát nincs megváltozott szagú vagy színű f.), szval nem fertőzés.

Se mellérzékenység, se mensi fájdalom, se megjön, semmi...sztem nem lesz baba most...3 nap múlva kell megjönnie..

2013. dec. 3. 12:20
 77/227 anonim ***** válasza:
100%

Hát megcsináltam a tesztet,de negatív lett. :( Viszont nem értem,hogy akkor miért késik.Lehet nem délután kellett volna megcsinálni.Holnap visszük a kutyát kozmetikushoz,majd beugrok a Rossmann-ba,veszek még tesztet.Vagy rendelek Vateráról,láttam ott is sok van.

Ha meg nem jött össze,majd jövő hónapban.De azért most valami eltört bennem egy kicsit. :(

2013. dec. 3. 15:07
 78/227 A kérdező kommentje:

Móni ti mióta próbálkoztok?

ne keseredj el! bár tudom milyen érzés...:-(

2013. dec. 3. 15:56
 79/227 anonim ***** válasza:
100%

Még csak egy hónapja,és első baba lenne.Épp most beszéltem anyukámmal,ő is azt mondta ne keseredjek el.Majd ha jönni akar,úgyis jön. :)

Mónika

2013. dec. 3. 16:06
 80/227 anonim ***** válasza:
100%
Mónika tényleg nem szabad elkeseredni. ha most nem jön még, majd legközelebb összejön!
2013. dec. 3. 16:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!