Ki nem várja december 6 körül?
Sziasztok!
Ma barnás krémes folyásom van ugyan olyan mint az első babámnál.Most vagyok a 8-9.napon(ovuláció utáni),a melleim nagyon érzékenyek...hát nem tudom....
Kata
Szerintetek mikor teszteljek?
Kata
Wow de izgi!:-) van akinek màr 10-11. napon kimutatja 10-es érzékenységûvel! Jaj nagyon drukkolok!:-) neked hànyadik baba?
Éva, köszi a tàblàzatot!!
Sziasztok!
Kata én is drukkolok!
Én nem szedek/iszok semmit,az első baba jöjjön csak magától!Bár ha több hónapon keresztül nem jön össze,majd meglátom.
Nekem is vannak most érdekes tüneteim,amiket korábban nem tapasztaltam: Hétfő óta tejfölszerű krémes folyásom van,ma reggelre pedig nagyon érzékenyek lettek a bimbóim.Ezek lehetnek jó jelek?
Petra vagyok.
Én tegnap előtt 25-el teszteltem, Romeddel, azt hiszem, negatív lett, de megevett volna a rosseb, ha nem csinálhatom meg, kár volt előre megvennem .. :( :D
Úúúú és elírtam az első válaszomban, 12.én volt meg utoljára valószínű azért kevertem. 6-ra nem várom, már nem sok az idő, csak teljen máááár! :)))
Megy a drukk Mindenkinek!
Valamiért elküldte... Petra vagyok.
Nem tudom mennyire tudható be tünetnek, de sokszor szurkál a hasam, eddig minden hónapban egyformán krémes folyásom volt, a fiam előtt is, és vele is mielőtt terhes lettem kevesebb átlátszó, takonyszerű, most is ugyanígy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!