Ki nem várja december 6 körül?
Szívesen:) ha látok vmi tényleg jót, linkelem.
én a kisebb tüneteket most már nem nagyon értékelem (fáradékonyság, puffadás, vizelési inger), ilyenek voltak már többször és semmi.
A korai teszteléssel szerintem az a gond, hogy ugye hcg termelődik, ahogy sok helyen le van írva, hogy milyen hamar, de vérből lehet esetleg kimutatni, nem vizeletből. Nemvárt előtt 4 nappaj javasolják a 10-es érzékenységű tesztet.
Csajok ha már így itt tartunk.. Ezt a fiamnál se értettem pontosan, de elmaradt az utánajárás. Segítenétek egy kicsit, hogy mi a különbség a 25ös és a 10es és társai tesztek között? Minél kisebb a szám annál érzékenyebb? A 10es a legérzékenyebb? Bocsi a buta kérdésért. :D
Köszi a válaszokat, Petra
a tünetekre most én sem adok..nekem is van enyhe folyásom, de erre nem adok..melleim nem érzékenyek, szoptatok, ez nem tudom ilyenkor számít e valamit. nekem holnap van csak 7 napja a peteérés, szval elviekben ha történt foganás holnap környékén lenne beágyazódás ami után kezdődik a hcg termelés...nem tudom, nem érzek semmit, a fiamnál valahogy tudtam...és persze az is benne van, hogy félek a csalódástól. nem vagyok rágörcsölve, de amikor egy anya vágyik egy babára, nem lehet örömmel fogadni egy negatív tesztet..
igen a 10-es a legérzékenyebb teszt ami M.o.-on kapható, azzal lehet már a 10dpo-n próbálkozni. nekem ez hétfőn lesz!
hUHH,EL SEM HISZEM POZITÍV LETT MA A TESZTEM!
Vaterás one steppel teszteltem(10es érzékenységű).Az az első hónapunk volt...még fel sem fogom!
A barnázás a baba miatt volt!!!
Kata
Gratulálok Kata!!! :) De jó!
Mónika
Köszönöm,nektek is hasonlókat kívánok!Remélem én is majd veletek örülhetek....:)
Kata
Oh de jó hír!!! Nagyon nagyon örülök!!:-)) gratulàlok!
Nekem is ilyen tesztem van:-)
Kata te màra nem vàrtad? 2.babó ugye?(bocs ha màr mondtad csak telefonról írok nehezebb átnézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!