Ki nem várja december 6 körül?
Köszi Móni!sajnos még nem tudok derûsen tekinteni az új hónapra..egésznap görcsöltem, fáradt voltam..áá nem az én napom.
Remélem neked összejön! Hajrá! Mióta is próbálkoztok, hányadik vabó?bocsánat nem emlékszem és telóról nehéz visszapörgetni.
Én most kicsit elhagyom magam:-(
Nekünk első baba lesz majd,ha összejön,és mi is két hónapja kezdtünk bele.Úgyhogy még nem szabad feladni neked sem!!! :-)
Mónika
Na ez a hozzáállás már sokkal jobb! :-)
Mónika
Éva mi újság, vannak már olyan tüneteid mint mellérzékenyés? szoptatás nem fájdalmas? egyéb tünet? hányadik héten vagy?
Móni mi újság az ovuddal?
Mióta volt az az egy napos vérzésem szinte folyamatosan görcsölget a hasam.Biztonság kedvéért vasárnap is teszteltem,negatív lett.Most nézegetem a kalkulátorokat,16ra írja a pé-t,12től esélyes lehet.Úgyhogy volt is akció.De sajna a héten éjszakás vagyok,alig találkozunk a vőlegényemmel,úgyhogy ebben a hónapban erre a napra támaszkodhatunk csak. Majd meglátjuk mi lesz? Te hogy vagy?
Mónika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!