A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?
na majdnem én is így éreztem!nagyon nehéznek és amikor levettem a melltartót nagyon elkezdett fájni!de most talán enyhült ami nálam nem jó! sajnos tudom! már nagyon gondolkodok,hogy nem is tesztelek holnap!
Nettus!
sziasztok!
Szil:nagyon sajnálom!
én ma teszteltem de negatívnak veszem! mintha lenne rajta valami még a párom is látja de én már nem hiszek benne! kedden lehet vissza megyek a dokihoz bár nem szeretném folytatni! nagyon megvisel a negatív tesztek!főleg azért se akarok vissza menni a dokihoz mert ő a teszt alapján el fogja könyvelni ,hogy nem vagyok terhes!se uh-t se vérvételt nem fog csinálni! bár már nem is érdekel! remélem 30-án megjön!
Nettus!
elatkozott egy csoport ez. nekem meg nem jott meg, a mellem neha belenyilalt, de vizesest neztunk ma,ilyen drafting folyoban masztunk sziklat, akkorat estem mint a haz! ha lenne baba tuti elkuldott volna a francba! tiszta kek folt a hatso felem. meglatjuk, nekem ez a 31-32. napom, de ez semmi,mivel sokszor kesik. de amugy nem faj a mellem csak nehez es telt, es neha benyilal, ennyi. nem tudom csajok. en csak penteken tesztelek,ha addig se jon meg.
Szil: sajnalom,hogy megjott :-((( kovi honap proba?
Nettus: kep nincs? megneznenk... csinalj mar holnap is egyet! ne hagyd ennyiben!
Puszika nektek es ne keseredjetek el...
nem tudom lefényképezni!hiába próbáltam nem megy!inkább negatívnak mondanám!inkább csak szabad szemmel látható de nem nagyon!na mindegy! annyira bíztam most így nagyon rosszul érint a negatív teszt! már nem tesztelek! felesleges! a 12,5-es teszt tök negatív!
Nettus!
sziasztok!
nekem még nem jött meg!
kérdező:nagyon sajnálom,hogy megjött!
tényleg elátkozott egy csapat!
de ugye tartjuk a kapcsolatot??
írjatok!!
Nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!