Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hétre nem várom! És ti?...

A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem ha nem várom, nagyon sokat szokott késni is. :(

2013. okt. 22. 13:58
 81/104 anonim ***** válasza:

na majdnem én is így éreztem!nagyon nehéznek és amikor levettem a melltartót nagyon elkezdett fájni!de most talán enyhült ami nálam nem jó! sajnos tudom! már nagyon gondolkodok,hogy nem is tesztelek holnap!

Nettus!

2013. okt. 25. 15:29
 82/104 A kérdező kommentje:
de azért csináld meg a tesztet, elvileg a tünetek jönnek mennek... ELVILEG. sztem nem. de van aki ezt mondja. :)
2013. okt. 25. 15:32
 83/104 anonim ***** válasza:
mizu csajok? nekem ma megjött ! szil
2013. okt. 26. 13:42
 84/104 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Szil:nagyon sajnálom!

én ma teszteltem de negatívnak veszem! mintha lenne rajta valami még a párom is látja de én már nem hiszek benne! kedden lehet vissza megyek a dokihoz bár nem szeretném folytatni! nagyon megvisel a negatív tesztek!főleg azért se akarok vissza menni a dokihoz mert ő a teszt alapján el fogja könyvelni ,hogy nem vagyok terhes!se uh-t se vérvételt nem fog csinálni! bár már nem is érdekel! remélem 30-án megjön!

Nettus!

2013. okt. 26. 13:53
 85/104 A kérdező kommentje:

elatkozott egy csoport ez. nekem meg nem jott meg, a mellem neha belenyilalt, de vizesest neztunk ma,ilyen drafting folyoban masztunk sziklat, akkorat estem mint a haz! ha lenne baba tuti elkuldott volna a francba! tiszta kek folt a hatso felem. meglatjuk, nekem ez a 31-32. napom, de ez semmi,mivel sokszor kesik. de amugy nem faj a mellem csak nehez es telt, es neha benyilal, ennyi. nem tudom csajok. en csak penteken tesztelek,ha addig se jon meg.

Szil: sajnalom,hogy megjott :-((( kovi honap proba?

Nettus: kep nincs? megneznenk... csinalj mar holnap is egyet! ne hagyd ennyiben!

Puszika nektek es ne keseredjetek el...

2013. okt. 26. 16:29
 86/104 anonim ***** válasza:

nem tudom lefényképezni!hiába próbáltam nem megy!inkább negatívnak mondanám!inkább csak szabad szemmel látható de nem nagyon!na mindegy! annyira bíztam most így nagyon rosszul érint a negatív teszt! már nem tesztelek! felesleges! a 12,5-es teszt tök negatív!

Nettus!

2013. okt. 26. 16:48
 87/104 A kérdező kommentje:
en sem birtam ki... ma reggel, 17 nappal az esemeny utan full negativ teszt elsobol. ennyi volt nekem is :-( varom h megjojjon
2013. okt. 27. 02:49
 88/104 A kérdező kommentje:
Na csajok nekem megjött! Egy reggeli nega teszt után, délben. Nektek sok sikert! Puszi.
2013. okt. 27. 05:52
 89/104 anonim ***** válasza:

sziasztok!

nekem még nem jött meg!

kérdező:nagyon sajnálom,hogy megjött!

tényleg elátkozott egy csapat!

de ugye tartjuk a kapcsolatot??

írjatok!!

Nettus!

2013. okt. 27. 08:58
 90/104 anonim ***** válasza:
nekem is megvan 2. napja elég erős ma..5.én megyek dokihoz tüszőt nézni ! utána ovu..nov 23.ára nem várom a legközelebbitű4 remélem dumcsizunk itt addig, ha van kedvetek, kivi vok kivel mi történik!! szil
2013. okt. 27. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!