A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?
nálunk is detto..parancsszóra nem könnyű páromnak se...de látva a görbém..még a végén kiderűl hogy a kevesebb néha több :)
szil
tényleg nem könnyű Szil!
igen tesztelek szombaton! akkor fog letelni a 14 nap az inszem után! két hét lett megbeszélve a dokival! és rá kb hétfőn kedden megyek vissza! minden kép vissza kell mennem mert akkor kapom meg a következő gyógyszereimet!ez már a következő inszemre kell! de remélem nem kell! furcsa érzésem van!
Nettus!
Drukkolok Nettus!! Nekem ha maradna a hőm, akkor lehet csüt ellövök egy tesztet :) Ugyse fogom kibírni :) :) Nekem a görbe ad egy kis reményt :)
Szil
köszi Szil!!a hőd úgy is mutatni fogja mi a helyzet! én is drukkolok neked meg mindenkinek!! de remélem fent marad a hőd!
Nettus!
Sziasztok!
Kérdezõ:sajnálom a negatív tesztet!mi volt a leghosszabb ciklus hossz?lehet az kellene inkább megvárni és ha akkor sem jön meg tesztelni!legalább is szerintem!milyen erõsségű tesztel teszteltél?mert az se mindegy!
Nettus!
a boltban nem volt rajta hogy hányas,mármint a dobozon, csak akkor láttam mikor kibontottam, 25-ösek... a leghosszabb nagyon hosszú volt, két hónap is előfordult már régebben, vagy 6 hét,ez 2 hónapja. szóval tényleg tök össze vissza van,de reméltem, hogy mivel az utolsó ciklusom normális volt, akkor ez is az lesz. de több szex nem volt, csak a 10.-ei. meglátjuk, mivel kettőt vettem, ha nem jön jövő héten akkor megcsinálom majd. mondjuk elég sokat pisiltem ma, meg már du. 3 volt. szóval... :D
egyébként kiegészitésképpen, nem időutazó vagyok csak nálunk más az időzóna, itt már este van lassan.
Sziasztok!
visszaesett kicsit ! Ha holnap e körül lesz reggel tesztelek szerintem! Kérdező,mikorra nem várod? Nettus!mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!