A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?
hát Dóra nem irigyellek!hosszú az a 2,5 év!én a lombikot a kaáli-ba mennék (persze ha szükséges lesz)de még csak az inszemnél tartok! de lehet nektek se kell lombik!
Nettus!
Remélem nem kell nekünk sem lombik. Nagyon remélem, hogy eddig csak hihetelenül pechesek voltunk és nem is kell menni sehova sem:)Szóval reménykedek és bízok nagyon.
Megkérdezhetem, hogy miért a Kaálit ajánlod?
Dóri
hát remélem nem kell nektek sehova menni!
én nem ajánlottam a kaáli-t csak mi oda készültünk annak idején! de még nem volt szükség rá! még csak a 2-dik inszemen vagyok túl! amúgy kedvesek !legalább is ahol mi voltunk! jó tapasztalatom volt!
Nettus!
Ja akkor félreértettem:)
Remélem nem lesz rá szükség. Majd beszámolok mindneképpen:)
sokkal kíméletesebb az inszem mint a lombik! mikor is mentek a SOTÉ-BA??
Nettus!
az mindjárt itt van! várni fogom a híreket!
én egyre jobban elkenődők! főleg azért is mert tudom,hogy holnap negatívot fogok tesztelni! nagyon reménykedtem,hogy ez most sikerülni fog! nem tudom meg-e tudom oldani az inszem utáni utazást és az ott létet!
Nettus!
sziasztok. ma még nem jött meg a mensim, de egyre jobban fáj a mellem. :( szerintem tényleg megjön jövő héten, akkor meg totál buktam az ovu időt is.
egyébként ma iszonyat rosszul voltam egész nap, gyomrom ég, hányinger, öklendezés, és lázasnak érzem magam... de csak beképzelem szerintem. ez van :(
kérdező:neked nem várt előtt hány nappal szokott elkezdeni fájni a melled?de én mindig drukkolok neked,nektek!
Nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!