Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hétre nem várom! És ti?...

A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem ha nem várom, nagyon sokat szokott késni is. :(

2013. okt. 22. 13:58
 71/104 anonim ***** válasza:

hát Dóra nem irigyellek!hosszú az a 2,5 év!én a lombikot a kaáli-ba mennék (persze ha szükséges lesz)de még csak az inszemnél tartok! de lehet nektek se kell lombik!

Nettus!

2013. okt. 25. 12:18
 72/104 anonim ***** válasza:

Remélem nem kell nekünk sem lombik. Nagyon remélem, hogy eddig csak hihetelenül pechesek voltunk és nem is kell menni sehova sem:)Szóval reménykedek és bízok nagyon.

Megkérdezhetem, hogy miért a Kaálit ajánlod?

Dóri

2013. okt. 25. 12:21
 73/104 anonim ***** válasza:

hát remélem nem kell nektek sehova menni!

én nem ajánlottam a kaáli-t csak mi oda készültünk annak idején! de még nem volt szükség rá! még csak a 2-dik inszemen vagyok túl! amúgy kedvesek !legalább is ahol mi voltunk! jó tapasztalatom volt!

Nettus!

2013. okt. 25. 13:01
 74/104 anonim ***** válasza:

Ja akkor félreértettem:)

Remélem nem lesz rá szükség. Majd beszámolok mindneképpen:)

2013. okt. 25. 13:05
 75/104 anonim ***** válasza:

sokkal kíméletesebb az inszem mint a lombik! mikor is mentek a SOTÉ-BA??

Nettus!

2013. okt. 25. 13:10
 76/104 anonim ***** válasza:
nov. 12.
2013. okt. 25. 13:14
 77/104 anonim ***** válasza:

az mindjárt itt van! várni fogom a híreket!

én egyre jobban elkenődők! főleg azért is mert tudom,hogy holnap negatívot fogok tesztelni! nagyon reménykedtem,hogy ez most sikerülni fog! nem tudom meg-e tudom oldani az inszem utáni utazást és az ott létet!

Nettus!

2013. okt. 25. 13:22
 78/104 A kérdező kommentje:

sziasztok. ma még nem jött meg a mensim, de egyre jobban fáj a mellem. :( szerintem tényleg megjön jövő héten, akkor meg totál buktam az ovu időt is.

egyébként ma iszonyat rosszul voltam egész nap, gyomrom ég, hányinger, öklendezés, és lázasnak érzem magam... de csak beképzelem szerintem. ez van :(

2013. okt. 25. 15:02
 79/104 anonim ***** válasza:

kérdező:neked nem várt előtt hány nappal szokott elkezdeni fájni a melled?de én mindig drukkolok neked,nektek!

Nettus!!

2013. okt. 25. 15:09
 80/104 A kérdező kommentje:
Nettus, változó... de sztem 1-2 héttel előtte, másféllel... szóval durva, hogy csak most kezd fájni. Eleinte inkább nehéznek éreztem őket, de most meg levettem a melltartót és a mensi előtti fájdalom fogadott...
2013. okt. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!