Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hétre nem várom! És ti?...

A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem ha nem várom, nagyon sokat szokott késni is. :(

2013. okt. 22. 13:58
 61/104 anonim ***** válasza:

sziasztok!

utolsó hozzászóló: sajnálom!

én is csatlakozok a sikertelenséghez sajnos!eddig nagyon fájt a melleim ma már nem!legalább is ezt érzem most!ami nálam a sikertelenséget jelzi!mindig így van!mindig menszit jelent! most elvesztettem a hitemet!

Nettus!

2013. okt. 25. 10:41
 62/104 anonim ***** válasza:
Ne szomorkodjatok! Tudom nagyon nehéz. Én jövőhét végére nem várom. Ma mintha pecsételő vérzésem lett volna, legalábbis a bugyimon lett egy rózsaszínes folt. Nagyon szeretnék anyuka lenni.
2013. okt. 25. 10:50
 63/104 anonim ***** válasza:

utolsó:hány napon vagy ma??ovu után??

hát én most eléggé kivagyok mert elég nagy tortura nekem ez az egész! engem ez nagyon megvisel! nagyon gondolkodunk rajta,hogy egy ideig be is fejezzük!csak tudom milyen vagyok utána meg nem fogok még egyszer bele!

Nettus!

2013. okt. 25. 10:58
 64/104 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy pontosan mikor volt ovum, mert direkt nem néztem meg kalkulátorokkal, mert attól mindig rástresszeltem ráadásul múlt hónapban jól összevesztünk, mert a férjem fáradt volt én meg nem akartam tudomásul venni... Hőmérőzni nem hőmérőzök és ovutesztet sem használok. Viszont hasi görcs, nyák alapján múlt csütörtök környékén kellett lennie.
2013. okt. 25. 11:02
 65/104 anonim ***** válasza:

ja értem utolsó!lehet beágyazódási vérzés!de csak tipp!

Nettus!

2013. okt. 25. 11:06
 66/104 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretném, hogy az legyen, de sajnos lehet millió más dologtól is. Hát idővel biztosan kiderül. Mi elég rég próbálkozunk már, jövő hónapra van is időpontunk a meddőségi központba, amitől nagyon félek.
2013. okt. 25. 11:15
 67/104 anonim ***** válasza:

utolsó:miért félsz a meddőségi központól?téged vizsgáltak már?vagy a párodat?lehet nincs is baj!!

Nettus!

2013. okt. 25. 11:22
 68/104 anonim ***** válasza:
Nem vizsgálták egyikünket sem, csak maga az, hogy meddőség, szóval félek, mert persze az nagyon jó lesz, ha kiderül, hogy minden rendben van e, illetve ha nem, akkor, mit lehet tenni, mit lehet segíteni.
2013. okt. 25. 11:27
 69/104 anonim ***** válasza:

mióta próbálkoztok?a meddőségibe minden ki fog derülni! hát lehet nem ártana ha a párod elmennem egy sperma vizsgálatra így legalább lehetne tudni mi a helyzet vele!

Nettus!

2013. okt. 25. 11:30
 70/104 anonim ***** válasza:

2,5 éve próbálkozunk. Mikor az időpontot kértem kérdeztem, hogy elmenjen e addig és azt mondták, hogy ne majd ők elküldik. Egyedül nekem kell vinneme gy éven belüli rákszűrés leletet. Amúgy a SOTE 1-re megyünk.

Dóri

2013. okt. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!