A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?
Szil:ez még nem nagy esés!csak ne essen tovább!ez még nem jelent semmit!
tesztelni csak szombaton tesztelek!hamarabb nem!nekem is csak 25-ös tesztem van itthon!
kérdező:hát így nem igazán lehet számolni!húúúúú ez nagy eltérések!ez így nem jó!nem csináltak még hormonsort?lehet nem ártana!bocs nem okoskodni akarok!!
Nettus!
Ti szoktátok nézni a méhszáj helyzetét?
Azt mondják, ha fent van, akkor lehet sikerült...
Én reggelente még ágyban fekve szoktam nézni, akkor szinte el sem érem. De nem igazán tudom milyen "pózban" kéne nézni... a mellem még mindig nem fáj, pedig mensi előtt majd fel szoktak robbanni.
sziasztok!
kérdező:én nem szoktam nézni a méhszáj helyzetét!sőt nem is szabad mert elkaphatsz valami fertőzést!
Szil:teszteltél ma???? mi lett az eredmény?nagyon drukkolok!!remélem ++++++ teszteltél!!!
nekem még mindig fáj a mellem!de nem adok erre semmit!nekem szinte minden menszi előtt fáj majd akkor veszem tudomásul ha nem fog elmúlni !mert nekem előtte tuti elmúlik!ma vagyok inszem után 12 nappal!!
Nettus!!
igen, Szil jelentkezz! :)
előtte mindig lefertőtlenitem a kezem :D de mondjuk én mindig nézem, még sose volt belőle gondom....
kérdező:bocs nem okoskodni akartam!
Nettus!
Szil, kár, sajnálom... én tuti várok még jövő szerdáig a teszttel, ha addig nem jön meg.
Nettus, tudom hogy nem okoskodsz. :)
Sziasztok!
Én vagyok, aki nem vett tesztet. Hát már nem is fogok ebben a hónapban. :(
Azért nektek szorítok :)
Tesztetlen: kár... :( még előbb is jött ezek szerint. de legalább téged nem szivat. :)
majd jövő hónapban hátha!
szil:nagyon sajnálom!!milyennel teszteltél?de szerintem még korai volt!!a hőd milyen lett ma?én még várok a teszteléssel legalább holnapig! várok türelemmel én is!tudom úgy is ha ma tesztelnék és negatív lenne nagyon elkeserednék így holnap reggel az első pisiből tesztelek mert csak 25-ös tesztem van ami nem érzékeny!mondjuk lehet még nem is mutatja ki mondjuk nekem mindig igazat mutatott!hajrá csajok!!
aki nem vett tesztet:sajnálom! de új hónap,új remény!mondjuk ez kevés vigasz ha nagyon megvisel a sok hónapon át mindig negatív teszt!
Nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!